Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Enteresan , Salcano kadrosu sağlam değil mottosunu ispatlayacak bir şey varsa paylaşılsın . Mosso 1821 modelinde de aynı kadro var 6061 alloy ? Bir - iki youtube video sunda talihsizlik yaşayan olabilir , sonuç olarak 1000 adet satılan malda mı çok hata olur 100 tane satılanda mı ?

Diyorlar ya erkekler daha çok trafik kazası yapıyor , bayanlar daha az diye :) aynı hesap.

Scudo
@Mehmet Nejat Karahan

Specialized distribütörü Aktif Pedal’dan yaklaşık 1000₺ daha uygun. İlginç gerçekten. Gayet güzel şehir bisikleti, work, sirrus gibi serilere de bakabilirsin onlar da güzel. Bir de Roll 8 var, canlısını gördüm çok çok güzel duruyordu. Kadro kalitesi zaten kötü olmaz Specialized’da. Üstündeki parçalar da her zaman memnuniyetsizlik durumunda değiştirebileceğin parçalar neticede.

20 günlük Carraro 225 bisiklet satılıktır. Kargoyu karşılamanız durumunda ön teker sökülüp gönderilir.

Garantisi duruyor. 51 kadro 1.70-185 boy için ideal.

Pazarlık cüzi miktarda var. Yol bisikleti alacağım için satılık.

Yanında;
Kilit
Eldiven
40 tl değerinde jelli koltuk kılıfı
Bir adet fener
bir adet sulu kesesi
bir adet sulluk ve zil

Fiyat: 1499 TL
İletişim whatsapp: 0541 2591740

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Öncelikle herkese merhaba, ben bisiklet üzerinde büyüyen o sokak çocuklarındanım. Ergenlik yaşlarında dizimde beliren bağ zorlanmalarından dolayı bisiklete 6-7 senedir binmiyorum.
Geçen arkadaşımın kron tx150 sini sürünce inanılmaz bir haz yaşadım tekrardan ve bi bisiket almaya karar verdim.
Dizimdeki sorun bana göre kadrosu ufak ve ön freni sıkılı kalan eski bir salcano yüxünden başlamıştı.

Bu durumdan dolayı şu an almak istediğim bisiklet, bütçeme göre yağ gibi akıp giden, sürtünme direnci az bir bisiklet olmalı. Açıkçası tx150 yi beğendim ancak elbet vardır alternatifler. Çok yıl oldu çok şey değişmiş :)

Bütçem maksimum 1300 lira. Biraz esnetebilirim zorlarsam. Trekkşng kategorisinden bir şey istiyorum.
Eski kan bir kardeşiniz olarak tavsiyelere açığım :)

@NoWyld
Dostum mosso legarda 1821 mdm v al direk 1000 lira civari hafif ve guzeldirler. Kalan paranla kask eldiven aydinlatma alirsin

Kullandığım Salacano City Sport V40 ( v fren) tavsiye ederim. 2 aydır üzerindeyim çok memnunum .

• Beğen
Tepkiler: NoWyld
@TatanQa_tr
Donanımı fiyat bazında iyi gibi geldi, suntour maşa altus takım? Çok anlamıyorum ancak bir inceleyeyim. Kaç kilgram acaba en önemlisi?

@mariokaldato rigid istemiyorum ancak 1821-1824 süspansiyonlularına bu gün inceleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
İyi günler.
(link)

1990 liraya bu bisikleti önerir misiniz?

Bisikleti oğluma alacağım. Üniversitede yurt-okul arası ve 30-40 km'lik turlarda kullanmak istiyor. Ya da bu işler için önereceğiniz başka bir bisiklet var mı?

@tergen

İyi gözüküyor. Specialized marka böyle bir bisiklet için çok uygun. Eğer yollar çok bozuk değilse doğru bir tercih olabilir.

@NoWyldMosso legardadaki amortisor iyi bir amortisor degil. Amortisorlu alacaksanız baska markalarla ilgilenmeniz iyi olur.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: NoWyld
@mariokaldato mosso'nun 1821'i gibi, aynı özellikle aynı fiyatta, sabit maaşlı olanı var mı acep?

@NoWyld üzerindeki komponentler 1821 mosso ve carraro 224 den bir tık daha önde. Elciklerinin yapıso da başarılı gerçi barendli elcil aldım velo ki daha rahat oldu.

Maşası suntour ve şehir içi kullanımda bile kullanıyorum konforu çok olumlu etkiliyor. 14kg olması lazım. Arka artırıcı shimano altus çok sessiz . Bence tam f/p bisikleti. Benim evin önünde satıcısı ve servisi var çok başarlı . 1250₺ ye pazarlıkla aldım.

Bu gün legarda 1821 ldm (sabit maşa) bisikleti inceledim. Sürdüm güzel. Bisikleti başlıca sevme sebebim bu fiyat skalasında en hafif 12.3 kg olması.
Gerçekten büyük avantaj gibi gözüküyor? İşi bilenler bu bisikleti öneriyor gibi bir izlenim oluştu bende.

Evet amortisör baya konfor ancak ben ağırlığa, bastıkça uzayan bir bisiklet almaya çok fazla önem veriyorum.

Aklımın bir ucunda kronun tx150 bisikleti de kaldı. 1300 lira fiyatı var o_O
O da hafif. İddia edilen 12.5 kilo olması. Akıcılar, süspansiyonları var ancak büyük bir zaman diliminde o maşalar kilitli olacak.
Mossoda beni çeken ise tamamen ayarlanabilir gidonu olması (harika),1000 tlye shimano aynakol ve altus arka.
Son 2 model özetle, ne yapayım?

@TatanQa_tr
Fiyat konusunda o kadar çıkamadım. 1450 tl dediler. O yüzden eledim ne yazık ki. Teşekkür ederim

@Mehmet Nejat Karahan
Evet. 1821 LDM

@TatanQa_tr

6061 bir kadro teknolojisi. 800 TL'lik bisiklette de, 2400 TL'lik bisiklette de olabilir ama bu bisikletlerin sağlamlık ve dayanıklılığının denk olduğu manasına gelmez.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@NoWyld rica ederim şimdiden seçiminiz hayırlı olsun .

@BugAdam o zaman nedir farklı kılan onu merak ediyorum. Yolda giderken 5 parçaya ayrılan salcano kadrosu mu var , sorum birçok yerde de rast geldiğim salcano önyargısı. Servis olayıyla bir malın kalitesi belirlenmez, benim burdaki servis 10 numara bugün arka jant bisiklet yeni olduğundan hafif kaçırmış ayarı 2dk da ayarını yaptı şimdi jilet gibi.

@NoWyld hocam nereden, kaça ve hangi rengini aldın. Lastikler nasıl, gerçekten zırhlı mı? Bir de bisiklet ağırlığı sanırım medium'a göre yazılıyor. Large ya da xlarge'da bu bisiklet için ağırlık ne kadar farkeder?

Arkadaşlar yarın alacağım Sedona 410 mu Salcano City Wind 40 mı?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@TatanQa_tr

Onu ben bilemem sadece 6061 ile Kadro kalitesinin farklı şeyler olduğunu belirtmek istedim. :)

@egeozay

Donanıma önem veriyorsanız Salcano, Kadroya önem veriyorsanız Sedona.

@BugAdamHocam Salcano'nun kadrosu işimi görmez mi sizce?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri