Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@egeozayBöyle bir durumda (2 model arasında) Salcano tercih edilebilir. Kadrosunun kötü olduğunu sanmam bence City Wind alınabilir.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@BugAdamAldıktan sonra pişman olur muyum hocam, korkuyorum [emoji5]

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@egeozayKadrosu kötü derken sağlamlık açısından çok sert muamelede bulunulmadığı sürece pek bir şey olmaz. Sadece ufak darbelere karşı biraz hassas. Üstünde küçük küçük çizikler oluşuyor benim gözlemlediğim kadarıyla. Dert etmezseniz fiyatına göre gerçekten iyi sayılabilecek bir model

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@egeozay
Binbeşyuz kere yazdim. Sedona 410

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@mariokaldatoAbi ben de binbeşyüz kere sordum kusura bakma ama çok kararsız bir yapım var aldıktan sonra sıkıntı çıkıp moralimin bozulmasını istemiyorum. Affola..

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@egeozay
1501 + 1 = 1502 tamam alma o halde :D abicim o fiyat bandlarinda aralarinda uzay teknolojisi olan bi makina mevcud degil
Yani anlamiyorum. Bu konuda 100lerce tavsiye de bulunduk. Sebeblerini detaylica yazdik. 3 kurusa 5 kofte asla kimse vermez. Bunu bi anlayin. Baslangic seviyesi bandlarinda arayan herkes bir turlu ikna olmuyor, defalarca soruyorda soruyor. Biz sizleri ikna etmek zorunda degiliz. Aralarinda ucuk farklar yoktur bunu bi anlayin.

@uussff hocam kendim için karar verdim sedona 410 alacağım inşallah ama arkadaşa da mosso 1821 msm v alacağız, amortisör konusunda bu fiyat bandında daha iyisi olarak önerebileceğiniz bir bisiklet var mıdır acaba?

Salcano kadrosuyla ilgili bilginiz varsa açıklayın . Yoksa lafı güzaf . 6061 alloy alüminyum kadro diyorum ikisi de farkı ne ?? Hala kadro diyorsunuz ? Soruyu cevaplamıyor bu durumda asparagas .

Arkadaşın aklını karıştırmayalım , istediğini alsın hayırlı uğurlu olsun

• Beğen
Tepkiler: M.J.
@tergen
Al memnun kalırsın. Ben 10 gün önce xl kadrosunu aldım ve Kapıdağ turu yaptım yolların mıcır olduğu yerlerde bile fazla zorlamadı beni . Ayrıca bu paraya alınacak f/p ürünü bence .

@NoWyld

Benzer kiloda mosso 1821 den bir tik iyi sedona 410 var. 1300 liraya alirsiniz diye dusunuyorum.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kronda beni çeken bir tek ön süspansiyonu. Geri kalan her konuda legarda iyi
@yokgibi
@uussff

Çok beğendim 410 u. Ancak 1650 lira fiyat yazılmış internette. 1300 lira nerede var

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
@yokgibi

Hocam ustunde zoom ve mode olmayan suntour amortisor olan bulursaniz alin. Zaten iyi masalar basli basina giris bisikletlerinden pahali.

Suntour bulamiyorsanizda 1821 msm v almayın, duz masa 1821 mdm v alin bence.

• Beğen
@NoWyld

Ben google yazdim direk n11de 1425 tl ve 1399tl fiyat cikti. 2-3 ay önceki fiyatlari zaten. Dovizdeki Kur artışından sonra 1650 liraya cikmis güncel fiyatlar. Bence sedona magazasinda deneyip uygun kadroyu sectikten sonra n11 den siparis verin.

• Beğen
Dışarıdan pahalı görünmeyen bir tur bisikleti toplamak istiyorum ama birkaç sorunum var arkadaşlar. Markalar tasarım işinde çok ileri gidince yeni üretilen bisikletler ben buradayım diye bağırmaya başladı.

İlk fikrim eski bir kadro alıp toplamak ama eski kadroların hem furç ölçüleri güncel değil hemde metal yorgunluğu denilen bir gerçek var.

İkinci fikrim ise güncel ve 1 1/8 inçlik bir furç ölçüsüne sahip bir çelik kadrolu bisikleti 'yeni' olarak edinmek.

Aklımdaki sorunlar ise şunlar?
Birinci seçeneğe pek sıcak bakmıyorum ama 2. Seçeneğinde büyük sorunları var. Birincisi güncel bisikletlerde çelik kadrolar genelde en az maaliyetle kalitesi düşürülerek yapılıyor ki buda kaliteden kayıp demek. Hangi fikir daha uygun acaba?

Bu arada amacım iyi bir ekipmana sahip ama pahalı görünmeyen yol bisikleti gidonlu bir tur bisikleti edinmek. Üzerinde yeni set bulabilirsem 3x9 xt veya alt sınır olarak deore parçalar bulunacak. Amaç kimsenin dikkatini çekmesin ve benim işimi görsün yeter.

@uussff

Kendime sedona 410 alacağım ama arkadaş amortisörsüz istemiyor ve bütçede daha yukarı çıkamıyor maalesef.

Kron tx serisindeki amortisörler iyi midir peki? Oraya da yönetebiliriz aslında

İnterneten almak konusunda şüphelerim var ama fiyat konusunda uygun olursa düşünürüm :)

Çoğunlukla asfaltta kullanacağım arada sırada taşa toprağa gireceğim bir şehir bisikleti öneriri misiniz?

Boy:177
Kilo:74
Bütçe:1300(daha yukarı çıkamam)

@mertarslannn1

Salcano City Sport 40 diyorum. Fanı da değilim ama o fiyata görece iyi komponentler ve suntour kilitlemeli maşa mevcut.

• Beğen
Tepkiler: AlperYZ
@yokgibiSedona 410 su an n11 de uygun rakamda gozukuyor. Sedona listesini 1650 tlye yukseltmis. Bence mevcut stoklar bitmeden eski kur fiyatindan siparisini vermeye bak :)

Kronu canli olarak hic gorup denemedim. Ama 0-1500 hicbir bisiklette iyi yada orta karar bir masa olmasi mümkün degil, Astari yuzunu gecer yani. Arkadasin istiyor ise alsin gunahiyla sevabiyla :) benim bisiklette suntour nex var koyu yolda konfor arttiriyor ve en azindan kilitlendiğinde esneme yapmiyor.
Mosso legarda icin konusayim, ondaki masa kilitleseniz bile esneme yapıyor buda yola aktardigin güçten kayip demek.

Geri