Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@mertarslannn1 hocam bu tamamen sizin keyfinizle ilgili neye ihtiyacınız var ona bakın. Ben de Antalya’da tns bisiklete gidip baktım mosso da vardı scott da giant da salcano da vs. Ama elbette fiyatları değişkendi.

Mosso 1721 modeline de baktım fiyatı 900 civarıydı ama sabit maşalıydı. Ben kilitlemeli maşa istiyordum ve zoom maşa olmamalıydı. Salcano city sport 40 a baktım , komponentlerini inceledim ve aklıma yattı. Servisi de aynı yer olunca pazarlığını yapıp aldım. Bu bisikleti biliyorum ve tavsiye ediyorum. Zaten bu fiyat bandında biri diğerini ezmiyor , hepsi de aşağı yukarı sizi tatmin edecek , siz neyi istediğinize karar verin.

Scudo
Ben Mosso Legarda 1821 LDM V de yani sabit maşalı olanda karar kıldım. Bu gün 51 cm liğini getirdiler, ben rahat edemedim yarın 55cm liği geliyor alıyorum inşallah.

Boyum 181
İç bacak 82 cm kollarım da çok kısa değil. Kalıplı bir çocuğum :D
Kadro boyu 55cm sürdüğümde bana daha rahat geldi.
Gidonun seleye olan dik uzaklığı bence mosso legardalarda biraz kısa. Bu yüzden 55 tercih ettim.

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
@NoWyld hocam hayırlı olsun bol bol pedallamalar diliyoruö ;)

• Beğen
Tepkiler: yokgibi ve NoWyld
@NoWyld boyum 1.87. Bacak boyumu bilmiyorum. Büyük olasılıkla bana da 55 olur değil mi mosso 1821'de?

• Beğen
@uussff
Ben de öyle yapayım artık. Yarın aslı bisiklete gidip kadro boylarını deneyeyim, ona göre ya ordan alırım ya da internetten sipariş ederim artık.
Yalnız n11 deki 1399 luk olan bisikletin kadro boyu sadece 48 kalmış. Ben 171 ama bacakları uzun bi insanım 48 bana büyük ihtimalle olmayacak :l

Arkadaşımın konusuna gelirsek, ilk bisikleti, geçenlerde İstanbula bol yağmurun yağdığı bi günde 4-5 saat ön amortisörlü emanet bi salcano dağ bisikleti sürdü, çok iyi gidiyordu çok beğendim falan dedi :) yani o kitlendikten sonraki esnemenin yaratacağı güç kaybı arkadaş için önemsiz.
Mossonun görünümünü de beğendi daha fazla aklını karıştırmayayım arkadaşın :)

@NoWyld ilk sürüş sonrası değerlendirmeni bekliyoruz. Nereden alıyorsun ve kaça anlaştın onu da söylesene.

• Beğen
@Mehmet Nejat Karahan

Youtube bisikletin tanıtım videosunu çekip atacağım aldığımda :) linki buraya bırakırım. Ben gürsel akay bisikletten alıyorum. Bağdat caddesinde. İlgili ve bilgili bir abi Gürsel abi. Fiyat liste fiyatı.

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
B62044B9-68B1-420E-AB07-4AEEE09BC73B.jpeg

Merhabalar şu an kullandığım
Şehir/tur bisikletim "Kron Tourer 24v"

4 yıl önce 850₺ aldım şu an piyasada bulamıyorum nadir parça oldu resmen :d

Bu bisiklet kron marka olmasına rağmen nerdeyse kimse bilmiyor neden hiç tutulmadı?

Bisiklet hakkında Değeri Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum

KRON TOURER 24
Kadro :7005 Alüminyum
Ön Süspansiyon :Kron Neo Lockout
Vites Sayısı :24 Vites
Arka Vites :Shimano Altus RDM310
Vites Kolları :Shimano STEF65
Ön Vites :Shimano FDTX50
Arka Dişli :Shimano MFTZ31 8'li
Aynakol :Shimano FCM171
Fren Seti :Shimano V Fren BRM422
Göbek Seti :Shimano RM70
Zincir :KMC-Z51
Gidon :Ayarlı Kron Neo
Boğaz :Kron Neo
Sele Borusu :Kron Neo
Sele Kelepçesi :Kron Neo
Sele :Kron Neo
Boğaz Yatağı :A-Head Over Size
Elcik :Velo
Lastikler :Rubena Sport
Jantlar :Kron Neo
Pedal :Feimin Alüminyum

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
Bugün Sedona 410 almış bulundum. Yardım edenler için teşekkür ederim. Nihat Bisiklet'ten 2017 model aldım. Kaskla beraber 1540 lira tuttu.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@egeozay hocam neden 2017 model? Daha mı iyi vites takımı vs vsr için üzerinde?

@yokgibi2018'de ön vites Tourney sanırsam, 2017'de Sram Via. Göbeklerde Sram Mth-300 2017'de, 2018'de Shimano Tx-500 yapmışlar. Birde 2018'de frenlerin markasız olması lazım. Şu 2-3 haftalık araştırmalarıma göre eski bisikletler daha iyi diye öğrendim, yanlış seçim yapmamışımdır umarım :D

• Beğen
@egeozay
Whistle dakoda alsaydin keske . Neyse artik

@mariokaldato14 buçuk kiloymuş, çok ağır ya.

• Beğen
@egeozay
Saka yapiyorum :D biliyorum geceleri uyuyamiyorsun onu mu bunu mu alaydim diye :D rahat uyu sinifi ve fiyatina gore en iyisini aldin. Ben olsam scott sub alirdim yada giant escape air neyse artik :D

@mariokaldatoTeşekkür ederim abim.

• Beğen
@mariokaldato hocam öyle bi yazıyorsun ki benim bilgimin azlığı sebebiyle nerde espri yapıyorsun nerde gerçek söylüyorsun bilemiyorum :)

@egeozay aa ben farketmemiştim, daha var mıydı nihat bisiklette 2017 model orta beden 410?
Ben de bugün alacak gibiyim hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@yokgibi
Cok bilgiye gerek yok dostum. 1000 - 2000 arasi alinacak iki bisiklet var sedona 410 ve mosso legarda serisi 2 ila 3000 arasinda giant escape serileri basliyor

• Beğen
Tepkiler: NoWyld ve yokgibi
@mariokaldato sağolasın hocam. O zaman ben gözümün kaldığı bisiklet olan sedona 410 u alayım çabucak :)
Parası dert seçmesi dert bakması dert. Zengin sporu vesselam :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
+ merida speeder serileride guzeldir

• Beğen
Tepkiler: yavz0r ve yokgibi
Geri