Scudo Sports

Şehir içinde bisiklet taytı giyme

@Sadettin Z.
Aynen zayıflamadan hep Eşofman altına giyerim Göbek çok çirkin duruyor estetiğimde Önem vermek Lazım.

Scudo
Ben sehir icinde kask giydigimde bile insanlar garip bir sekilde bakiyor ve bu beni rahatsiz ediyor acaba tayt giysem neler olir. Benim dusunceme gore toplumumuz bisiklete daha yeni alisiyor tayt ve bunun gibi seyler yarisci degilsen ekmek paran degilse edepsizlik. Bu kaniya da suradan vardim. Aydin da oturuyorum ve sans eseri denizli dolaylarindaydim o gun. Bir dede ile birlikte konusurken bisikletliler gecti. Dede bak edepsizlere dedi. Yapma dedem para kazaniyorlar yaptiklari sporla dedim. Himm dedi sakalini oksadi ve allah yollarini acik etsin dedi. Olay bu. Guzel yurdum insanim insallah yakin zamanda tamamiyla alisir. Temennim bu. Yanilmiyorumdur umarim teorimde. Bu konuda da gorusleriniz varsa yaziniz lutfen.:kahve:

şehirler arası tur yaparken kesinlikle takım taklavat tam olsun.ve en az 4-5 kişi olun
turtist zannederler araç sürücüleri daha fazla saygı gösterir :D

ha unutmadan gece bu tarlarda mutlaka fosforlu yeleğinix olsun.aylar önce az kaldı çarpıyordum arabamla 2 tane bisikletliye.son anda fark ettim viraj çıkışında.
yolda gözükmüyorlar fosforlu yelek olmayınca

Yüzücüler mayo,pehlivanlar kısbet,motorcular tulum, bisikletçiler tayt forma giyer.

• Beğen
Tepkiler: Sarper Tuncer
Yani tayt giymek ya da giymemek tabii ki kişiye kalmış. Ben her zaman giyiyorum, kimin ne dediğini umursayıp umursamamak da kişiye kalmış. Kimin ne giydiğine karışmamak gerek ancak @Sadettin Z. ve @mehmet ulaş kilolu insanları bu şekilde dışlamak gerekir mi? Yani o insanların istediği kıyafetle spor yapması, başkasının göz zevkine göre mi belirlenmeli:) biraz bencilce geldi açıkçası..

@eren cerciz
Bir dönem o kilolu insanlar grubunun sıkı bir üyesi olarak kendimi de içine koyabileceğim bu topluluğun, spor yaparken hangi kıyafetleri tercih edeceklerini bana sormalarını hiç beklemiyorum açıkçası. İsteyen canı ne istiyorsa onu giymeye devam edecektir zaten. Yazdığım mesaj ise sadece kişisel görüşümün ifadesidir, kendim hariç kimseyi de bağlamamaktadır.
Estetik bir vücuda sahip olmak hoş olduğu gibi, bu amaçla çaba göstermek de güzel. Ancak henüz yolun başındayken daracık tayt giyildiğinde malum bölgenin müstakbel 3. havaalanı gibi ortaya çıkması benim açımdan nahoş bir görüntü oluşturuyor, bana katılıp katılmamak size kalmış. Buradan kilolu insanlar ölsün, tayt da giymesin, beter olsunlar gibi anlamlar çıkarabiliyorsanız helal olsun derim. Bencillik kısmının nerede olduğunu ise tam çözemedim doğrusu.

benim gibi doğal pantolonu olup kısa tayt giyen henüz görmedim o yuzden çift kat giyinmeye edevam ediyorum :koptum:

kilometrelerce yol yapıp, sucuk gibi terliyorsanız body+tayt en güzel tabii. ama cycle chic akımını da unutmamak gerekir, şehir içi veya kısa mesafeler için çok güzel seçenekler var. Levis commuter serisi Türkiye'de ulaşımı en kolay olan, yurt dışında birçok site var sırf bu akıma hizmet eden. Görsel önemlidir, ama öncelikle kendi kendinizi beğenmeniz gerekir, ondan sonra mahalle baskısı daha kolay aşılır.

Tayt giyenleri yadırgayanlar sanki sosyal ve içsel yaşamlarında Rahibe Teresa.Benim ve maslahat-ı şahanemin sağlığı ve rahatlığı söz konusu ise başkalarının ne düşündüğü hiç önemli değil.Sele mıntıkası tahriş olduğunda sanki kendileri talk pudrası sürecekler.Herkes kendi işine baksın.Kendi gözünde mertek varken el alemin gözündeki çapağı görenler mürai kişilerdir.

• Beğen
Tepkiler: pilot
@Sadettin Z. Tabii ki burada yazılan her şey kişisel görüşümüzü yansıtır. Sonuçta burası bir forum ve kişisel görüşlerimiz üzerinden yazışıyoruz. Amacım sataşmak ya da başka bir şey değildi :) Ben de sadece kendi görüşümü yazdım. Bencillik bunun neresinde? Birilerinin, kendi tabirinizle 3. Havalimanı gibi görünmesi sizin bakış açınıza göre rahatsız edici olabilir. Ben de bu bakış açısını bencillik olarak değerlendirdim. Çünkü bu sadece sizin algılamanızla alakalı bir şey. Göz zevkinizi ön plana alarak insanların spor yapma çabası daha önemsiz hale gelmiş. Bu da benim bakış açıma göre biraz bencillik oluyor. Hem "bana katılıp katılmamak size kalmış demişsiniz" ki bende katılmadığımı belirttim :) neyse kırmak ya da bencillikle suçlamak gibi bir derdim yok yanlış anlamayın. Kilolu insanların motivasyonunun bozulmaması benim için öncelikli konu :)

Taytla dolaşmak ayıp geliyorsa, şortun veya eşofmanın altına giyersin. Bu kadar sorun etmeye gerek yok.

bence giymelisin. kimsenin lafına aldırış etme. bende ilk başta giymeye utanıyodum. sonra bi denedim baktım çok rahat, sonra kımsenın lafına takmadım :) okuldaki hocalar bile laf söylüyor gördükçe ama onları bile aldırış etmiyorum :) eğer çok utanıyosan şortun altına giy. eşofmanın altına giyince pek bir faydası olmuyor bence.

Vallahi ben tayt giymeye devam ediyorum istanbul içinde kullanırkende çevre köylere giderkende ve insanlar yavaş yavaş dahada normal karşılamaya başlıyorlar heryerde, ki gerçektende artık insanla yavaş yavaş alışmaya başladı, şirkecide bir pideciye gittik 4 arkadaş bisikletlerle, bisikletleri biraz uzakta bırakıp kilitledik birbirine ve dükkana girdik, garson bizi taytlarla falan görünce ooo bisikletçi abilerim hoşgeldiniz diye karşıladı yani insanlar gerçekten git gide dahada alışıyor ve o bağnaz kafalar değişiyor, tayt giydiğimiz için arkamızdan kafirler diye bağıranlarıda gördük eyüpte dolaşırken oda ayrı...

Yahu Tayyip bile taytsız olmaz dedi artık bu işin sorusu falan kalmadı :)

çekerim eşofman takıkımı üzerine yağmurluk kafamda kaskım kime ne dersin desin he şort giyende giyer herkesin kendi tercihi ben giyer miyim giymem ama herkesin kendine kalmış bir mevzu

Geri