Scudo Sports

Şehir içinde bisiklet taytı giyme

ben şehir içinde kasktan bile utanıyorum

Scudo
@hector26md

Niye ya tayt neyse anlarım bir şekilde de insan kask takmak utanır mı ya :(

insanlar bakıyor ilgi çekiyor.sanki yarıştan kaçmış gibi bakıyo insanlar

eski bisikletime hoparlör bağlamıştım sesi sonuna kadar açıyodum gelen geçen bakıyodu.

@KaanG bence bu konu açıklığa kavuştu çoğu kişinin sıkıntısı bilinçaltındaki "elalem" mantığında

Bisiklet taytı giyip onunla çıkmak zorunda değilsin. Üstüne şort capri vb. giyip de çıkabilirsin. Ama çok sıcak olur diyosan da başkalarının düşüncesiyle ilgilenme.

Herkes daha dogrusu tayt ile rahat edenler rahatca giysinler ki insanlarimiz alissin. Alisildiktan sonra eminim ki kimse yadirgamayacaktir.

bence hobisi olmayan bi sporla uğraşmayan parazit gibi yaşayanlar utansın boşver çevredeki bakışları :D yada git jel destekli bisiklet şortu al tayt giyemem ve yinede konfor isterim dersen

Tabulari yikmak kabugunuzu kirip dis dunyaya acilmak sizin elinizdedir ben kocaeli daricada yasiyorum ucak bir sahil kasabasi bisiklet idmanimdan sonra direk taytla kaskla en erotik halimle kahveye gidip batak atiyorum suan onceden bakislar ates ederdi ama umursamadkgimdan simdi onlarda alisti :) rahatiniza sagligina ve surusunuze etkisi olan bir kiyafeti neden gitmeyesiniz:)

Elalem ne der hapishaneleri dünyanın en büyük fakat kaçması en rahat hapishaneleridir.
çünkü kendimiz gireriz içine, istediğimiz anda da çıkarız.

Eğer gittiğiniz ülkenin yasalarında var olan sert kuralları yoksa istediğinizi giyin arkadaşlar. :)
Aşağıdaki fotoğraflar İran ve Pakistan'dan. :)

DSC_0301_resize.jpg

İran, Astara yakınları.

DSC_1438_resize.jpg

Pakistan Hindistan sınırı
İran - Türkiye sınırı_resize.jpg
Neresi olduğu zaten belli. :)

belki bu yüzden de olabilir
(link)

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
@Eray I Traji komik bir haber olmuş. Gülsemmi üzülsemmi bilemedim

Trabzon-Sürmene de yaşıyorum aşırı şekilde tutucu bir bölge diyebilirim, fakat tayt kask hiç umurumda değil kim ne derse desin. Hele ki İstanbul, İzmir vs. olacakta kolsuz forma dahi giyerim. Burda daha kimse giymeyin falan demedi ki genelde eşin nasıl izin veriyor diyorlar sanki ben kadınım gibi :) Yani arkadaşlar rahat olun hele ki büyük şehirlerde hiç aldırış etmeyin. Kadınların giydiği kotlar,taytlar bizimkinden daha mı güzel?İç çamaşıını belli eden taytlar giyenler bile varken siz rahat olun.
Soyunmak için illa ki milyon dolarlar kazanan sporculardan mı olmak lazım.

mesela hiç denemedim ama ön yargılı olduğumu söylemeliyim öncelikle. Giyenleri hep yadırgardım ne bu böyle diye. Sonrada öğrenince anlayış göstermeye başladım. Hatta bir süre sonra giyeni değil de etrafı izledim ama inan kimse aldırış etmiyor. Giy yani kimse dönüpte bu ne demiyor :D

Merhaba başlığı görünce tutamadım kendimi hemen içeriye atladım. Ben isyerime taytla gidiyorum. Hatta okul zamanında derse taytla girmişliğim bile var :ssrtcbya:

Birdahamı gelecen dünyaya giy keyfine bak :) ben günlük giyimimde babamın olmamıs çıkar dediğini giyiyorum genellik tarz olmuşsun diyorlar

İnsan denen varlık doğar,büyür ve gelişir önce okul hayatı,sonra iş hayatı ve evlenene kadar geçen ve evlendikden sonra devam eden veya hiç evlenmeden bekar yaşayan kadın ve erkek birde üstüne zamanı ekleyin;güzel geçen ve geçirilen bir zamanı kimse size veremez bu zaman denen olguyu o yüzden mahalle baskısı,yöre ve töre baskısı yada başka herhangi bir durum karşısın'da ÇOK DA TINLAMAYIN VE YAV..HE..HE..diyin gülün geçin..bir insan namaza camiye giderken,veya birahaneye içmeye giderken veyahut işine giderken nasıl kimseye hesap!!! verme gereği duymuyorsa.sizde taytınızı giyin,küpenizi takın gerekirse top sakal bırakın yada saçlarınızı uzatın ve döğme yaptırın bundan kimene,sanane deyin hayatın tadını çıkarın bu hayatı başkaları için değil kendiniz için yaşayın.

bugün onu giyme caiz değil şöyle giyin böyle giyin diyenin sözüne kulak asarsak onu diyen kişi yarın bisikete de binme der. trafikte jipiyle ezmeye de kalkışır. hayatın hakkında karar alma yetkisine sahip olduğunu düşünen kişilere daha fazla arsızlaşmadan hadleri bildirilmelidir. tayt daha performanslı, daha sağlıklı bir sürüş isteyen bisikletçiler ve uzuvlara-mekanizmalara dolanmama, hareketi engellememe, aerodinamiklik sağlama açısından diğer birçok spor dalı için temel bir giysidir. bu tercih din ya da muhafazakarlık çerçevesinde de yorumlanabilir ama bu konuda talep gelmediği halde böyle bir yorum beyan etmek mahalle baskısı niyeti taşır. her aktivite tekniğine göre yapıldığı zaman anlam kazanır.

@Hasan Saylık
Aydinda yasiyorum burada kolsuz giymenin sikintisi büyük fena yanarsin :) baharda basliyor tehlike .

Geri