Scudo Sports

Sedona Borla kron xc500 arkadaşlar yardım.

akif1179

Üye
Tepki
0
2007 kadro Sedona Borla - kron xc500 ikinci el 250ytl civarında sizce hangisini alıyım. bide ikinci el alırken neye dikkat edeyim. yardım ederseniz sevinirim.

yoksa sıfır salcano APOLLO 26-NG 700-NG 650 bunlardan birinimi alayım.

Scudo
@akif1179

biraz daha paran varmı. ben param az oldugundan ng650 aldım genede memnun kaldım bu bisikletten ihtiacımı goruyor fakat sana, salcano assos veya salcano astro gibi bisikleti öneririm.

Sedona borla ve Kron XC 500 bunlar birer baslangıç bisikletidir.

Salcano ng650 tarzı bisikletler.

Assos veya Astro gerçekten bu tarz bisikletden bir iki gömlek üstündür.

saygılar .

Sedona Borla'nın peşin fiyatı 400 ytl nin de altında.

@gokhancan

arkadaşım bu gömlek muhabbeti bana biraz özentilik gibi geldi bu 1.
ayrıca eminol assos borladan bile daha üstün bir bisiklet değildir.tek avantajı 24 vites geri kalan herşeyi rezil.borla almadan önce satıcı saatlerce övmüştü borlalar gelmediği için ben bile fikir değiştirecektim az daha iyiki öyle bir hata yapmamışım.assosun frenleri aynakolu bile markasız jantları falan zaten salla maşa desen beter fiyat desen uçmuş assos yerine 711 alırım 711 onu 5e katlar.
arkadaşa gelince apolloyu geçsin zaten bence xc500 yerine borla alsın.ama 250 bulursan haber ver bizde bakalım:Dforumda satılık 2007 borlalar bile 400 ytl idi (hemde 2 tane)hadi iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Sedona Borla..Arka göbeği değiştirdikten sonra bisiklet harika oluyor..Giriş için tartışmasız Borla..

@Can Sonbay

şu an elimde bulunan salcano ng 650 ile, 1 ay 1 gunluk surede 1100 km yolu tamamladım. gunluk en fazla 4 - 5 saatlik kullanımlarla.

Hiç bir sorunum yok.

Arka orta ve ön göbekleri rulmanlıya çeviricem.

Eğer bahsettiğim deişikler yapılırsa yol performansım iki katına çıkar.

Gayette aldıgım urunden memnunum. İnsan bazen sorunu kendinde aramalı bisiklette değil.

arkadaşlar öncelikle teşekkürler. kron xc500 aldım 220ytl'ye çok temizdi 2 3defa binilmiş tekerleri yeni kadar iyiydi sadece arabada taşımadan ötürü ufak yefek boyada hasarı oluşmuş. borla daha temiz olsa alırdım. zaten aşağı yukarı ikiside ayni kalite.

arkadaşım bu gömlek muhabbeti bana biraz özentilik gibi geldi bu 1.
ayrıca eminol assos borladan bile daha üstün bir bisiklet değildir.tek avantajı 24 vites geri kalan herşeyi rezil.borla almadan önce satıcı saatlerce övmüştü borlalar gelmediği için ben bile fikir değiştirecektim az daha iyiki öyle bir hata yapmamışım.assosun frenleri aynakolu bile markasız jantları falan zaten salla maşa desen beter fiyat desen uçmuş assos yerine 711 alırım 711 onu 5e katlar.
arkadaşa gelince apolloyu geçsin zaten bence xc500 yerine borla alsın.ama 250 bulursan haber ver bizde bakalımforumda satılık 2007 borlalar bile 400 ytl idi (hemde 2 tane)hadi iyi forumlar

MTB-BiKE haber ver demişsin 250ytl sedona feneryolunda var alacaksan ''sahibinden.com'' sidesinden bak.

Kesinlikle borla derim.
Çünkü kron 500'ün amortisörü çok kötü.
Fakaaaat şu an Sedona Borla ve 711'in üretimi durmuş durumda.
Çünkü parçaları yokmuş.
Boyuna göre bulamayabilirsin diycektim ki 2. el Borla alacağını hatırladım.
Kardeşim Borla al, borlanın amortisörü xc500'den kat kat üstün.

@encralis

aldım artık okumadın herharde. neyse ilerde iyi bir amortisör taktırırım.

bide arkadaşlar ben 100kiloyun bisikletle arada zıplasam bisklete çok zararı olurmu. kaliteli bir lastik alsam jant almadan mevcut janta.bisiklete bayağı faydası olurmu.

hiçbir şey olmaz, 120 kglik biri var kron'a binen, 1 sene sonunda yalnızca lastikleri eridi gitti, özefordan yeni lastik aldım gönderdim, sapasağlam...

@akif1179

baktım dağ bisikleti bölümünde bulamadım,xc500ün hayırlı olsun bu arada.en azından ucuza almışsın.

Geri