Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

başlangıç için güzel bir bisiklet
2sene kullandıktan sonra carraro 476z ye geçiş yaptım
2009 modelinde maşa kitlenmiyordu kadrosu sağlam dayanıklı bir bisiklet
13.5 kg ağırlığında

Scudo
her bir çıt sesi sertleştğinin sinyalini veriyor ben denedim borla 2011 modelleri gayet başarılı :)

hatırladığıma göre borlanın amortisoru yaylı ve yayın çok fazla zıplanması beklenmemesi lazım. Yağlarsan beliki biraz fayda olabilir bol pedallar diliyorum.

@özcan parlakoğlu

500 tl nakite vereceğini söyledi bana. Biraz daha bile düşebilir belki, belli olmaz.

bende şöyle bir şey söyleyebilirim size bu konuda. geçen hafta sedona borla ve geotech Geotech Ascent Shimano Alivio Disc Brake arasında bir şeçim yapmıştım ve üsküdarda atilla bisiklet kliniğinde sedona borla 2010 beyaz rengi vardı aynı zamanda sirkecidede aynı bisikleti 2010 model olarak gördüm.

Bende 20'' mi alsam kararsızım. 1.83 boy için 18'' diyorlar ama daha çok asfaltta kullanacağım için kafam karışıyor.

1.84 üm hocam 20" de 18" de kullandım.. şu an kullandığım 18" daha uygun oldu.. daha kıvrak ve seri hareket ediliyor.. 18" almanı tavsiye ederim.

kayseride olsan özkayalar bisiklet servisini önerirdim fakat istanbul için bişey diyemiycem...

500 lira nakit fiyatı aldığınız yeri öğrenebilirmiyim acaba?

@gökhanc

Atilla Bisiklet hocam. İstanbul Üskadar'daymış. Sahibinden de ilanı var ama 400 dolar yazmış ilana. Ben mesajda ne olur dedim 500 nakit olur dedi. Bir miktar daha düşeceği kanaatindeyim.

• Beğen
Tepkiler: Bariskkk
Ben bu sabah performans bisikletten (Ankara) 540 tl'ye 9 taksitle peşin fiyatına aldım yarın teslim olacak bir terslik olmaz ise...
2011 model Mavi Sedona Borla

Hayırlı olsun öncelikle. Mağazadan mı aldınız hocam? Bende oradan alacaktım ancak benim kartlarıma taksit yapmıyor. Peşin fiyatına da en fazla 6 taksit yapıyor internet sitelerinde. Siz hangi kartla aldınız?

Bu arada Avcılar yazıyor yaşadığınız yerde. Bende Avcılar'da oturuyorum. Üniversite için Ispartadayım :)

Teşekkür ederim Doğukan Kardeşim(yaşını bilmediğimden kardeşim diyorum kusuruma bakmazsın umarım)

Ben internet üzerinden aldım satıcı arkadaş ile de görüştüm bugün bir terslik olmaz ise kargoya vereceklerini söyledi eğer verdilerse yarın elimde olacak.
Kart olarak WorldCard'a taksit yapıyorlar sadece 6 taksit'e peşin fiyatına verebiliyorlar diğer opsiyonlarda vade farkı biniyor sanırım banka ile ilgili.

Bu arada ben Avcılar - Parsellerdeyim memnun oldum.

Bisikletimi teslim aldıktan sonra firuzköyde turlamayı planlıyorum başlangıç olarak

@Caner Can Pehlivan

Est. hocam 22 yaşındayım. :)

İlk mesajda 9 taksitle peşin fiyatına aldım yazmışsınız, yanlış yazdınız sanırım?

Firüzköy'de göle doğru turlayarak hem toprak yollarda deneme şansınız olur hemde yokuşu çıkarken vitesleri test edersiniz. Deneyimlerinizi bekliyorum merakla. :)

Merhaba arkadaşlar
Atilla Bisikletten kimden fiyat aldınız acaba :)
yada sporculara destek %20'den mi yararlandınız?

@Doğukan Yıldız

Aa evet yanlış yazmışım pardon doğrusu 6 taksit olacak :)

evet dediğiniz yerleri turlayacağım gelişmeleri buradan yazarım mutlaka

Acaba Avcılarda güvenilir bir kurulum yapabileceğim bisiklet firması var mıdır?
Borla'mı nerede kurdurayım acaba?

Geri