Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

@djsalih

ya birader tartmak için fırsatım olmadı ama tahmini olarak 12.8 kg geldiğini duymuştum fark olabilir..

Scudo
@özgüç

önerin için sağol arkadaşım... ilk mesajımı attıktan üç beş gün sonra aldım... :)

@baltazar11

hayırlı olsun,kazasız belasız kullan

Son soruma cevap çıkmadı. Belki de okuyanlar anlamsız buldular.
Her neyse bisikleti aldık. İnternette 366 YTL + kargo masrafı fiyat vardı. Kayseri'de 450 YTL istediler. Küçük bir pazarlık sonucu 400 YTL'ye aldım. Ancak bisikletin kadrosunda VİTRA, gidonunda BORLA yazıyor. Böyle karışık bir tip mi var. Kandırıldım mı anlayamadım. Sedona'nın internet sitesinde VİTRA diye bir model göremedim. Kullanılmış BORLA modeli ile yan yana koyunca da bir fark bulamadım. Satıcı iki-üç gün beklerseniz BORLA getirteyim aynı fiyat dedi. Delikanlımızın hevesi kırılmasın diyerek anında alışverişi tercih ettim. Hata mı yaptım. BORLA-VİTRA aynı mı?

Umarım buna cevap yazan çıkar.

evet borla ile vitra aynı bişsikletler,sedona yı övmemizin herhangi özel bir nedeni yok sadece verdiğimiz paranın hakkını alıyoz.oysaki arkadaşım 350 liraya bianchi aldı ve çok pişman,bisiklet ağır kadrosu çocuk bisikletlerinde kullanılan çelik kadro,sadece bianchi yi kötülemek amaçlı yazmadım bunun gibi halkın gözünde çok itibarlı olan fakat işe yaramaz bisikletler var....

Teşekkürler. Aklıma geleni olduğu gibi yazdım ama bisikleti görünce ben de hemen doğruyu anladım. Oğlum çok mutlu. İki kez de ben bindim ve gerçekten iyi gittiğini gördüm. Diğer bisikletimiz Beldeyama ile kıyaslanamaz bile.

İyi günlerde kullanın eşinizle beraber.İşte bu site bize bir yerde sizin bahsettiğiniz kazıklanmama ve bilinçli tüketici olmayı öğretiyor.

Ben de sizden biraz daha eskiyim bisiklet konusunda.Benim de bisiklet deyince aklıma Bianchi geliyordu.Hatta az kalsın Granada modelini de bir ton para vererek alıyordum.Bu siteyi öğrendim,tüm yorumları okuyarak bisiklet kararımı verdim.

Çok daha mantıklı bir paraya çok daha iyi bir bisiklet(Sedona 761) aldım.Bence bisikletle ilgili herhangi bir komponent almadan önce kesinlikle buradaki yorumları okuyup öyle karar vermek gerekiyor diye düşünüyorum.Tekrar bisikletleriniz eşinize ve size hayırlı olsun.Saygılarımla.

@djsalih

bizzat elimle kendim tarttım tek başıma kantara çıktım 50,9kg geldim.bisiketi kucağıma alıp tartılınca 65,9 geldim,yane net 15kg oluyor...

• Beğen
Tepkiler: sessiz_dj
@baltazar11

sedona borlanın üretimi bitti almak istiyorsan hemen al

@celil

alalı aşağı yukarı 1 ayı geçti... :) herhalde o yüzden pahalandı... aldığımda 380 di şimdi 430 felan olmuş diyorlar.

gerek bisiklet olsun gerek diğer konularda öncelikle piyasanın araştırılması gerektiini biliodum hatta yaptım ama internet ortamı sayesinde daha ii bir araştırma yapmak nasip oldu..çünkü dışarıdaki bir çok bisikletçide hep birbirinin aynı özelliklere sahip bisikletler satılıyor..bu forum sayesinde hiç duymadıım markaları öğrendim..bisiklet hakkında az çok bilgi sahibi oldum...daha almadan sedona borlaya aşık oldum diebilirim,siyahı özellikle çok hoşuma gitti ve yrn almayı düşünüorum:))çok mutluyum

@judith

benden tavsiye, gerçekten harika bir giriş bisikleti.

1 tane almaya gidip 2 tane alan ender insanlardanım... eşim görünce hoşuna gitti bende istiyorum dedi ve aldık geldik... çok memnunuz.. yavaş yavaş tırmanışa geçtik...

bugün eminönündeydim sedona borlaya 330ytl peşin 363ytl 6taksit dediler(aslı bisiklet)

İlk önce baltazar11 arkadaşıma sesleniyorum: Tercihiniz çok güzel bisiklenizi eşinizle beraber, mutlu huzurlu, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.... İstanbul'dan Kütahya'ya selamlar

Ben bu forum sayesinde ortalama maddiyatımı söyleyerek ve kullanım amacımı bildirerek aldığım öneriler ve yine forumda daha önce açılmış konuları inceleyerek AMOEBA Hussar aldım. Çok memnunum güzel bir bisiklet. Sedona'da ve diğerleride öyle.... burada her keseye her amaca uygun bir bisiklet tavsiyesi var. Arkadaşlar çok ilgili ve duyarlılar. Ben şunu öğrendim her zaman bir mal alırken piyasa araştırması yapmak yerine, o alacağınız ürünü kullananların yani hedef kitlenin yorumlarını almak lazım ki bu sitede bu en güzel şekilde gerçekleşiyor. Mesela bir firmadan bahsedeyim, tek.....sa bu mağazanın satış temsilcilerine mesela bir dijital fotoğraf makinesi soruyorsun, bende bunu kullanıyorum çok güzel, çok harika diyor. Beş dakika sonra başka bir kişi başka bir makine beğensin o kişiyede bende aynı makineyi kullanıyorum çok memnunum diyor. Yani herkese bende kullanıyorum çok güzel diye kandırıyor. Bu normal bisikletçiler insanları nasıl kandırıyorlar, üzülüyorum bu kandırılmaya bir son verebilsek ne güzel olurdu diye düşünüyorum.

@jhan

Aslı bisiklete Geçen Cumartesi bende uğradım. Kendi getirdiği marka olmasına rağmen bayileri kendisinden daha ucuza satıyor ve ayrıca vade farkı almıyor Sedona'da da Amoeba'da da aynı şey söz konusuydu. Vade farkı ekliyor bana biraz garip geldi.

@soneryen

evet o dediğin teknolojik merkezin kurbanları çok fazla.. neyse çok pahalı ürünler almadım şimdiyede kadar oradan... "ölümü satsalar almam" diyoum arkadaşlara.. ve senin tavsiyelerini bende diğer alacak arkadaşlara iletiyorum.. ürün alırken dikkat edilmesi gereken en büyük husus onun kullanıcıları ile görüşüp fikir alışverişinde bulunmak... İstanbula selamlar.

bugün ben de borla aldım ortaköyden,ewe gelene kadar kan ter içinde kaldım,sonra sırtladım bisikleti 5kat çıkardım,çok yoruldum..ama pes etmeyi düşünmüorum)))))

@judith

Hayırlı olsun, Güle güle kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle....

Geri