İlk önce baltazar11 arkadaşıma sesleniyorum: Tercihiniz çok güzel bisiklenizi eşinizle beraber, mutlu huzurlu, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.... İstanbul'dan Kütahya'ya selamlar
Ben bu forum sayesinde ortalama maddiyatımı söyleyerek ve kullanım amacımı bildirerek aldığım öneriler ve yine forumda daha önce açılmış konuları inceleyerek AMOEBA Hussar aldım. Çok memnunum güzel bir bisiklet. Sedona'da ve diğerleride öyle.... burada her keseye her amaca uygun bir bisiklet tavsiyesi var. Arkadaşlar çok ilgili ve duyarlılar. Ben şunu öğrendim her zaman bir mal alırken piyasa araştırması yapmak yerine, o alacağınız ürünü kullananların yani hedef kitlenin yorumlarını almak lazım ki bu sitede bu en güzel şekilde gerçekleşiyor. Mesela bir firmadan bahsedeyim, tek.....sa bu mağazanın satış temsilcilerine mesela bir dijital fotoğraf makinesi soruyorsun, bende bunu kullanıyorum çok güzel, çok harika diyor. Beş dakika sonra başka bir kişi başka bir makine beğensin o kişiyede bende aynı makineyi kullanıyorum çok memnunum diyor. Yani herkese bende kullanıyorum çok güzel diye kandırıyor. Bu normal bisikletçiler insanları nasıl kandırıyorlar, üzülüyorum bu kandırılmaya bir son verebilsek ne güzel olurdu diye düşünüyorum.