Scudo Sports

Sedona bayileri, resmî sitesi ve satış politikası

Scudo
evet arkadaşlar başlıkta belirtildiği gibi.. sedona 601 yada carraro 915 dambiez alacagım. eskişehirde yada internet üzerinden nerden bulabilirim?

Baslikta da belirttigim uzere İstanbul serisi yol bisikleti ariyorum 53cm.kadrolu stokunda teslime hazir olan bayi ve satici varsa benimle kontak kurmalarini rica edecegim.!
Bisikleti sifir ariyorum , teshir urunu de olabilir tabiki herheangi bir deformasyon,ciizk kirik yok ise orjinalligi korunmus olsun

metin@dream.web.tr

adresinden iletisime gecebilirsiniz

muratoğlu bisikler ve akın bisiklet birbirlerine cok yakın.

Arkadaşlar bisiklet alma arifesindeyim.Ktm de karar kılmıştım fakat uygun fiyatından dolayı 759 uda düşünüyorum.Donanım yönüyle pek bir tereddütüm yok fakat kadro konusunda kararsız kaldım.Ara sıra arazidede kullanacağım bisikleti.Kadrosu bana sıkıntı çıkarır mı ve ayrıca garanti süresi nedir kadroya verdikleri ?Sitesinde yada başka bir yerde herhangi bir bilgi bulamadım ne yazıkki.

Herkese merhaba,
2,5 ay kadar önce sedona 701 model bisiklet aldım ve bildiğiniz gibi yanında 1-1,5 ay sonra kullanmam için bakım kuponu verildi. Bu kupon herhangi bir sedona bayiinde kullanılabiliyormuş sanırım. Acaba kuponu 2-3 ay sonra kullanmak mümkün mü? Çünkü o dönemde bakıma götürme şansım olmamıştı. Sizin de böyle bir deneyiminiz olduysa paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Kuponla beraber fiş vs ibraz edilmiyorsa tarihi kim bilecek ki zaten? Daha önce kuponla bakım yaptırmadım ama sanmıyorum laf edeceklerini

@Batuhan Köksal

Şu an kupon yanımda değil, tarih yazıyor muydu hatırlamıyorum açıkçası. Umarım dediğiniz gibi olur.

Ben de yeni aldım bisikletimi ve Sedona kitapçığındaki kuponda tarih yazmıyor.

Bakıma götüreceğiniz iş yerinin insiyatifine kalmmı ş birşey.Ben götürmem gereken tarihten neredeyse 6 ay sonra götürmüştüm sorun çıkmadı.

Arkadaşlar sedona 350 aldım 400kmye yakın bisikleti kullandım. İlk bakımında nelere bakıyorlar. Arka teker s çiziyor akordu bozuk ama diske sürtmüyor. Bakımda akordunu falan yapıyorlar mı zinciri yağlıyorlar mı napıyorlar

evet, akort ayarı ve yağlama işleri yapılıyor. birde fren ve vites ayarı yapılıyor.

Arkadaşlar ıspartadan sedona 350 tur bisikleti aldım ama ücretsiz ilk bakımı antalyada iyi bir tamircide yaptırmak istiyorum. Nerelerde ücretsiz ilk tamiri yaptırabilirim.

bahçelide bikehouse var benim bildiğim tek satıcı o antalya da.

Merhaba

Sabah saatlerinde bütün bisiklet alışverişlerimi yaptığım ağabeyimden şöyle bir haber geldi. Almayı planladığım Sedona 940 için, doların artışı ile bir bekleme söz konusu olacaktı. Bu sabah sedonalar için Aslı bisikletten sabit kur bilgisi ulaşmış kendilerine. Bu sabit kur Nisan ayı için 2.40 TL. Diğer aylar için değişkenlik gösterebilecek.

Aslı bisiklet tarafından yapılmış güzel bir hamle olarak görüyor ve değerlendiriyorum. Sedona tercih edecek arkadaşları bilgilendirmek istedim.

kataloğ fiyatından 2.40 olarakmı

iyi modelleri 1000 $ ları filan hakikaten hak eder mi Sedona'nın? Bilmediğim için soruyorum.

Geri