sedona.com.tr markanın, daha doğrusu üretici firmanın internet sitesi olduğu için prensip olarak burada fiyatları açıklamıyorlar. Ancak eminim ürünler piyasada bayilerin eline ulaştığında işimiz çok daha kolay olacak.
Ben konuyu açmadan önce baktığımda fiyatlar yoktu, mail atmıştım Seda bisiklete, bana dün cevap yazmışlardı, ayrıca sitedeki fiyatları da güncellemişler.
Merhaba ben Eskişehirdeyim ve sedona borla almayı düşünüyorum hangi site güvenilir acaba? sorunsuz bir alışveriş için nerden almam gerekir? Bir de montajını yapmak kolaymıdır kendim yapabilirmiyim? teşekkürler...
www.sedona.com.tr 'den bayilere bakabilirsiniz. İlinizdeki bayileri görebilirsiniz.
Sinto bu arada Aslı Bisiklet'in kendi yerine gidip daha ucuza alacağını düşünme. Çünkü kendileri çoğu zaman bayilerini korumak adına pek fazla indirim yapmazlar ki etik olan da bu bence.
bende eskişehirdeyim dostum, dediğim yerin fiyatları uygunsa ordan alayım, fiyatları standart mıdır? erdoganlarbisiklet.com da sedona borla için 380 ytl diyor, burda da hemen hemen o fiyat ise burdan alayım, teşekkürler
bence sedona'nın sitesine gir hangi ildeyseniz sitede krokiye bakınız ve bulundugunuz ilde bayi yoksa o zaman üretici ile irtibata geçiniz
bulundugunuz ilde bayi var ise oradan almanızı tavsiye ederim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.