Scudo Sports

Sedona bayileri, resmî sitesi ve satış politikası

Scudo
site bisiklet detayları ve bayiler bölümünü güncellemiş. bilginize...

Evet Başlıkta Belirttiğim Gibi Arkadaşlar İstanbul Kadiköyde 1 2 Bisikletçi Gördüm Onlardada GEOTECH VE CARRARO Vardı Bi Türlü SEDONA 741 V Bulamadım Yardımlarınızı Bekliyorum...

İyi günler,
Üreticisinde bile 20 kadro harici 741 yok. Kaçkar bisiklete sor. Olmaz ise Ankara'da
Erdoğanlarda var. Tel ile Lütfü bey yardımcı olur.

bakirkoy metin bisiklette 741v gordum, en az 1 tane var.
bende 741d ariyorum, goren duyan var mi :)

Merhabalar. Sedona kadrosu almak istiyorum fakat nerede bulabilirim bilmiyorum. Hangi site internetten satış yapar? Hangi bisikletçide üst model kadrolar vardır ve fiyatları nelerdir? Bilenler varsa yardım bekliyorum. Aradığım kadrolar sedona 751 , 761 veya 781. Model farketmez. 2.el temiz uygun fiyatlı kadrolar da olabilir.Özelden ulaşırsanız sevinirim ama burdan da olabilir.

@ABDULLAH GÜNGÖR

çünkü internet sitelerinde satış yok ancak telefonla arayıp istediğiniz modelin kadrosunu bulabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Güngör
sedona borla sıfır kadro var www.performansbisiklet.com adresinde. yerleri yenimahallede ve kadro 160 lira. 3 rengi mevcut. ilgilenirseniz sitesini ziyaret edin. Sedona için güzel yedek parçalar da mevcut.

Merhaba arkadaşlar Sedona 321 almaya karar verdim ama Konya'da bulamıyorum. Konya veya Ankara civarı satan yer biliyor musunuz?

Geri