Scudo Sports

Sedona 781 PRO XT Toplama

@mahmut krt

hocam ben de o ürünü kullanıyorum.

İnce sibop var galiba hava vuramadım contayı ince tarafı ile değiştirdim ama o plastik artı gibi olan kısmı da mı ters çevirmem gerekiyor anlamadım?

Bir de o contanın bulunduğu yer yağlı gibi böyle sizin de öyle mi?

Scudo
@Safa Arslaner
evet + gibi olan yeride ters çevirin normal yağlı olması

evet bazı arkadaşlar daha ayrıntılı istemişti özellik ağırlık filan sizin için ayrıntıları paylaşıyorum ölçümleri kendim yaptım

aynakol: XT FC-M780 42-32-24 Ağırlığı 885gr
(link)

arka aktarıcı : XT RD-M780 ağırlğı 240 gr
(link)

ön aktarıcı : XT FD-M780 ağırlığı 160gr
(link)

frenler: XT BR-M785 ıce tech. ağırlık ön+arka 600gr rotorsuz
(link)
(link)

vites kolları: XT SL-M780 ıspec ağırlık 310 gr kablolar dahil
(link)

gidon: ritchey karbon flat 60cm ağırlık 110gr
(link)

zircir : xt hg94 ağırlık yaklaşık 300 bakla sayısı 124 iken

sele borusu ritchey karbon superlogic 190 gr
(link)

sele : selle royal 270 gr
(link)

boyun: ritcley alüminyüm 150 gr 9cm
(link)

maşa: epicon x2 havalı ağırlığı fabrika verisi 1610
(link)

jantlar XT WH-MT785 fabrika verisi 1420 gr qr haric
(link)

ruble XT CSM 771 11-32 300 gr

furç token kırmızı
lastikler maxsis crossmark ust ağırlığı 1140 gr
kadro sedona 781 ağırlığı 1640 gr

ve toplam ağırlık pedalsız 10,5 kg

(link)

Hayırlı olsun ben iyi bir ayakkabı arıyorum. Sizin ayaginizdaki nasıl tavsiye edermisiniz. Bende çoğunlukla arazi patika kullanıyorum. Bazen yürümek bisikleti taşımak zorunda kalıyorum. Teşekkürler.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam renk seçimleri bu kadar zevkli olur elinize sağlık bayıldım ya

@ilkerbilgin

tesedüf diyemeyeceğim uzun süre uygun fiyata karbon kadro aradım bulamadım güzel hafif bir alüminyum aradım onuda bulamadım en son gitti gidiyorda bu kadroyu görmemle oldu araştırdım filan kafama yattı sonra kadro geldi jant seti mt55 le başladım sonra toplamaya karar verdim göbekler alındı elime geçti istanbula örülmeye gitti parça yokmuş geri geldi sıkıntılı bir süreçti kafam attı xt aldım tabi göbekleri zarar ederek geri sattım . gidon boyunu geldi hafif eğri yapmışlar oturan kısmı buda boşluğa sebep oluyordu törpü al törpü yap elimde hollowtech2 göbek anahtarı yoktu ingiliz anahtarı ile üzerine bez sararak sıktım onuda furç u çakmakta sıkıntı oldu plastik çekiç yoktu üzerine bez koy yine ingiliz anahtarı ile vura vura oturt zinciri kısaltmak tamamen acemi olduğum bir işti epey bir emek harcadım sonuç bu tabi sonu yok bu işin kafamda alacaklarımla oluşan şey tamamen farklı oldu :)

@mahmut krt Verdiğin emeğe değmiş ya cidden çok beğendim

daha iyileri senin olsun şunu belirtmek isterim yani fiyat performans açısından tatmin edici kullanma amacıma uygun isteyerekte yaptım o yüzden zirvem budur şimdi aklımdan yol bisikleti toplamak geçiyor ama önce bunun taksitlerini bitirmeliyim :) bilmiyorum yol mu dağ mı kullanıyorsun ama dağcı isen ilerleyen yaşlarda yola geçeceğine eminim hız ve mesafe istiyorsun çünkü kısa zamanda

• Beğen
Tepkiler: ilkerbilgin
Özellikle renklere bayıldım. Fren ve vites kabloları, gidon çok havalı duruyor.
Kazasız belasız güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: mahmut krt
Teşekkür ederim sipariş veriyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bende 781 kullanıcısıyım bisikletin çok güzel olmuş allah nazardan saklasın

@kucukozet

ayağımdaki gearne matka vibram taban yürürken sıkıntı olmuyor vibram tabanlı olmasına dikkat etmeniz yeterli olur

Renk uyumu ve tarz çok güzel olmuş güle güle kullanın :)

hayırlı ugurlu olsun guzel bır bısıklet olmus fakat kadro bıraz agır sanki:)

Geri