Scudo Sports

Restore ettiğim 1980 model çelik bisikletim

@Kuzey Ege benim su anda toparlamaya calistigim mersedes benz sehir tur kadrosunun boyasini tamamladm abi sukur ufak tefek kusurlarda nazarlik olsun. Simdi decal sticker calismalari ile o ufak kusurlarida kapatacam insallah2016-07-14_01-51-33_HDR.jpg 2016-07-14_01-39-50_HDR.jpg

2016-07-14_01-55-15_HDR.jpg

Scudo
@dethagorf
:D cesnenin başına varmaz olaydım tarzi bi restorasyon olsun istedim. Hehe once duz inci beyaza boyandi. Sonrasinda maskeleme yapilarak ikinci renk atildi20160704_040134.jpg

@Cosmic camel
Ovvv cok tesekkurler. Süper bilgi!

@Kadirhan
Öyle demeseydin keşke. Uyuyamaz bu gece :)

@Kuzey Ege yok abi fosur fosur uyurum ben merak etme :D

@Kadirhan
:D ironi konusunda ustayimdir bilader ehehe ama ben neyseki cift renk yaptim Restore oldugu acik belli olsun diye yoksa normalde mersedes bisikletlerin cogu sihhi tesisatci remzi abinin yaptigi lavabo tesisatlarina benzer genelde :D IMG-20160607-WA0017.jpg

received_1020610204699466.jpeg

• Beğen
Tepkiler: tropeus
@mariokaldato bitir bikeyi de bi gun turlayalim. Millet yanimiza falan gelsin merak edip, abi bunlar ne marka diye, kendim yaptim diyince tepkiler oooo seklinde, egonun tavan yaptigi nokta.
Yok la egoist degilim de farkli bi isler yapabiliyor olmak gercekten guzel bir duygu.
Bu benim çıraklik eserim oldu, birkac denemeden sonra kalfaliga gecebilirim artik sanirim.

@Cosmic camel
@Kuzey Ege reis ballisin . sinifinin en iyi markalarindan biri bu kahlfoflar ( yazamadim iyi mi haha :D ) sende bi alman bende 2 alman bislet bakalim nolcak sonumuz ehehe

@mariokaldato
Valla mario bitirdik, aslinda biraz daha farkli bir formata döndük, single speed yaptik, dropbar taktik, yeni bir de aynakol geldi, bayram donusu onu da takacagiz.
Bisikleti bitirdikten sonra 3 tane tur yaptim. Bisikletin akiciligi muhtesem olmus, kadro ise oldukca rijit, esneme yok, celik guzel bir sey.
46-18 oranlarla da 25 ortalamalari yapiyoruz, amacimiz derece yapmak degil ama single bu yani ;)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kuzey Ege
Bence fites sistemi kalmaliydi baskan. Yemisim single ini heyecana gerek yok :D

valla baya baya güzel duruyor. Bi tane de kadro ben bulsam yapmak istiyorum şöyle bir alet şehir içi için :D

Hele o gidon ve enfes aim elcik konforundan sonra dropbar isi karistiracak sanki durumu

Reis sen eli yatkin adamsin
Inat etme iste sunu bi boyaya sok yaa. Bisiklet super ama boyasi 80 li yillardaki mahalle sinemalarinin tahta sandalyeleri gbi yada köy kahvelerinin sandalyeleri

@mariokaldato @Auron Sanchez beyler elestirileriniz icin tesekkur ederim, ancak benim gorsellik ile fazla bir isim yok, islevsellik, akicilik, serilik, hiz onemli, dropbar ise vazgecilmezimdir.

@mariokaldato
Haci aslinda boya konusunda bir dusuncem var da, once kadroyu toplayip performansini bi gorup test etmek, yeniden boyamayi hak edip etmeyecegini gormek istedim.
Su anki izlenimim bu kadroyu uzun yillar verimli bir sekilde kullanabilecegim yonunde,su an bir sure daha mevcut boyayla devam edicez ancak uaza dogru bir revizyon dusunebilirim. Fikirlere acigim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri