Scudo Sports

Sedona 711vkullananlar Ve Kullanmak İsteyenler Buraya!!

Scudo
aynı sorunu bnde yaşadım bunun için 3 bisikletçiye sordum ama yine bi karara waramadım sonunda v fren aldım arkadaşlarımdaki disk frenlerin sorunlarına baktıkca v fren in doğru karar olduunu anladım sanada öneririm

En doğru seçim V fren olanıdır. Daha sonra istenirse disk uyumlu bir maşası olduğu için sonradan da takılabilir. Bende de 711 var ve çok memnunum. 1600 km dir hiçbir sorun çıkarmadı. Tavsiye ederim.

@Sedona_Royal

Benim anlamadığım V fren öne çıkarılırken, disk fren niye bu kadar kötüleniyor..? Önce en doğru seçim V fren diyorsunuz, daha sonra ise istendiği zaman disk fren takılabilir diyorsunuz. Peki hiç düşündünüz mü, 711-V ile 711-D arasında sadece 100 TL fiyat farkı varken, daha sonradan disk fren taktırmanın maliyeti kaça çıkar diye?

Arkadaşın birisi de 100 TL farka değmez demiş. Göreceli bir kavram tabiki. Bana göre ise değer.

Açıkçası ben 711-D kullanıyorum ve ben de çok memnunum. Bisikletimi yaklaşık 1 ay önce aldım ve 670 km yol yaptım. Bende de hiçbir sorun çıkmadı. Ayrıca yağmurlu havada bile olsa ani frenlemelerinden de çok memnunum.

Sağlıcakla...

açıkçası 100 tl fark ödenecek ise (bu bütçe aralığındaki disk fren konusunda çok karamsar olanlardanım) mesela iyi bir arka aktarıcı daha önemli ve bu fiyata alınabilir... D yerine biraz daha iyi bir V frenli'yi tercih etmek daha doğru olacaktır belki de...

kesinlikle 711 v diyorum ayrıca bu renk konusunada bir açıklık getireyim.sedona 711 serisinde 2 tür renk kullanmıştır inçle bir alakası yoktur.bu iki rengünde bulunması mümkündür.

ormana girip; yağmurda çamurda delicesine bisiklete abanmayacaksanız kesinlikle V fren... D ile uğraşılmaz(mış)
bende siyah 711 v var 2 haftadır...
bindikçe binesim geliyor... maşallahı var... çok memnunum

merhabalar arkadaşlar bnde sedona 711-D almak istiyordum ama sonradan öğrendimki 711-D nin disk freni hidrolik değilde mekanik olduğunu öğrendim bu yüzden benm seçimim 711-V dir.

Geri