arkadaşlarım;
aldığım kask ve eldiven BİREBİR 711V ile uyumlu...
o kadar tatlı ki renkleri... kask gri turkuaz siyah...
eldiven mavi turkuaz siyah karışımı...
hepsi tam bir takım oluşturdu...
550 den almak isteyenleer msne eklerlerse beni haberleşiriz...
msnim profilimde yazılı...
haberleşelim...
@Evrim Erginevet haklısınız .
bisikleti aldım baktım oyyy dedim koskoca adam çocuklar gibi oyuncağına kavuşmuş gibi kask eldiven ledler km ölçer gözlük hepsinden de birer tane aldım oh akşam gecer karanlık demeden başladım sürmeye cuma gece 1.5 tu ben hala bisikletin üzeirndeydim
cumartesi de dolaştım bol bol popom nasıl ağrıyor anlatamam
not: ilk günün ardından insanların bisklet yolunda yürümelere sağa sola bakıp yol vermeden büyükbaş hayvan gibi durmaları , gevrekçiler midyeciler, 1 tl ye fotograf çekenler kısacası bisiklet yolunda bisikletten başka herkes var
uyarıyorum insnaları burası bisiklet oyu diyorum suratıma bakıyor napalım yni diyorlar diyecek söz bulamadım asvalta çıktım inanın arçalar daha saygılı yayalardan
sedona borla 2009 mu alsam 711v mi alsam arada kaldım yardım edin 711 e yetecek param yok ancak iyi bir pazarlık yaparak alabilirim siz kullananların önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler
istanbuldan nereden alabileceği mi bana söylermisiniz? Siz sanırım istanbul'dan aldınız, bana da bildirirseniz aldığınız yeri ben de bu hafta son kararımı verip almak istiyorum.
Şimdiden Teşekkür Ederim..
Küçükyalı'da Tandem Bisiklet var,ben ordan aldım.. .. adımı söylerseniz tanırlar hatırlarlar büyük ihtimalle belki indirim yaparlar biraz..
(link)
Bildiğim kadarıyla Kaçkar Bisiklet'te de aynı fiyattan satılıyor..
(link)
sedona 711v aldım adam eski bisikletime 130 tl ye saydı saolsun 500 tl nakit verdim yenimahalle performans bisiklet oradaki adam çok iyi bi adam tavsiye ederim
uçuşlarımın yoğunluğundan dolayı pek takip edemedim arkadaşlar...
kusura bakmayın...
550 lira tandem bisiklet küçükyalı...
gökhan abiye selamlarımı iletin