Scudo Sports

Sedona 711vkullananlar Ve Kullanmak İsteyenler Buraya!!

Scudo
izmir ksk seda bisikletten aldım tavsiye üzerine gittim sağolsun bülent bey olsun diğer arkadaşlar olsun çok yardımcı oldular 650 lira ama pazarlık fanana bir şey yapmadık zira becerememe öyle şeyleri peşin daha uyguna alabilirsin diye düşünüyorum

(link)

bugün malesef çıkamadık; yarın kesin alıyorum bende...
Allahtan bi engel çıkmazsa, bisikletime kavuşacağım inşallah...
üzerinde başka aksesuar aldınızmı acaba?
kaç taksitle 650 yaptılar?
bilgiler için teşekkürler...

@Görkem Sarayrica ederim ne demek bilgi paylaşılınca bilgi oluyor.

finansbank kredi kartına 6+3 maximum , bonus 6 ya bölüyorlar 650 ye

ama peşin desen 600 olur hatta belki daha bile olabilir dediğim gibi pazarlık gücüne bağlı ya da bana zaten olacak en uygun fiyatı söylediler bilemiyorum

üzerindeki bileşenler(komponent) zaten başlangıç seviyesi bir sürücü için yeterli diye düşünüyorum ben ekstra birşey almak için bence biraz erken bisikleti yolda görüp nelere ihtiyacın olduğuna karar verip bir üsre sonra almak daha mantıklı geliyor .
ayrıca kask + gözlük +eldiven de alacağım için ekstra masraf yapmak istemedim zira aynı anda scuba dalış için elbise bot palet eldiven de aldım yormasın beni maddi olarak.

ama uygun fiyata bir km ölçer ve led fener alabilirm belki motive etmesi açısından.

bana kalırsa sende ekstra bir bileşen alma bir müddet doğal hali ile kullan çünkü herkesin kendine göre değiştirmek istiediği bileşenler oluyor yani sen franden memnunsundur ben değilimdir bnm için ilk değişecek şey frendir sen pedal takımını değiştirisin kişiye göre.

bisiklet sporu ile ciddi olarak ilgilenene birkaç isimden de olumlu yanıtlar aldım 711 v ile ilgili (türkiyeyi bile gezebilirsin o bisikletle dediler) bu sebeple yüzüm de gülüyor yarın ellerim su toplayana kadar gezerim sanrım :) sana da şimdiden hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan eğer izmirdeysen seda bisiklet bülent bey gerçekten çok yardımcı ve ilgili eminim sanada yardımcı olacaklardır , istanbl için de yardımvcı olacakalrdır internet adresinden ulaş kendilerine seni belki yönlendirirler kendileri gibi bu konuda bilgili kişilere.

Seda bisiklet epey yardımcı olur gerçekten, zaman zaman istanbul'un ortasında bisikletçilerle dolu bir şehirde çaresiz kaldığımda şahsen tanışmamamıza rağmen bülent bey izmir'den yardımlarını esirgememiştir...

@güven şengönül

20tl ye km ölçer var bence bir tane alın ne kadar yol gittiğinizi görürsünüz :)
hızınızı görürsünüz, zamanla gelişiminizi takip edebilir ve motive olabilirsiniz bence faydalı bir şey..

ön ve arka led ışıklarınızı mutlaka alın!
zaman zaman bisiklet yolu dışnda gitmek zorunda kalacaksınız, veya belki sürekli asfaltta gideceksiniz, arabaların sizi görmesi önemli, her ne kadar üzerinize açık renk giysiler de giyseniz, arkanızda kırmızı bir ışığın yanıp sönmesi ciddi anlamda dikkat çekiyor ve görünürlüğünüzü arttırıyor daha uzaklardan görülür hale geliyorsunuz gece karanlığında.
aynı şekilde önünüzde de ışık olması karşıdan gelen araba veya bisikletlilere sizin yerinizi belli ediyor.. bence güvenlik için şart bunlar..
zaten ön de arka da 7şer tl civarlarında..

@güven şengönül

Hayırlı olsun kardeşim.. güle güle kullan kazasız belasız.. ama en kısa sürede kask al 40 lira gibi bi fiyatı var başlangıç seviyesinde.. diğer malzemeleri sonra da alırsın..

Dİsk Fren Hİdrolİk DeĞİlse BoŞwerİn V Fren Mekanİkten Kat Kat Daha İyİ. Kadro Boyu Da Boyunuza GÖre Olmali KÜÇÜĞÜnÜ Alirsaniz Sorun YaŞarsiniz.

SEDONA 711 V aldım bugün :)
deli gibi yol yaptım, miss gibi :)
çetin bir pazarlık sonucu 550 liraya kapattım...
yine çetin bi pazarlık sonucu
3lü led ön ışık
sele çantası
eldiven
kask
kilit aldım
hepsi toplam 80 lira tuttu (kask 30 lira)
pazarlıkta sınır tanımayarak donattım :)
gezmesi harika :))
herkese tavsiye ederim, çok tatlı bi alet :)

Hayırlı olsun bol pedallamalar diliyorum hangı bısıkletcıden aldınız acaba 550tl?(nakit fiyatımı)

aslı bisiklette dahil olmak üzere; 711v krizine girmiş ortalık :)
bi daha da seneye kadar gelmeyecekmiş...
2010 modeli bekleyemezdim...
son 5-6 711v den birinide ben aldım :)
tandem bisiklet... küçükyalı istanbul :)
oradan; aslı bisiklete geldim..
550ye aldığımı söyleyince krize girdiler onlarda :))
evet nakit..
temennileriniz için tşkler.. :)

@Görkem Saray

öncelikle güle güle kullan ama kıskandım valla ..
bende alıyorum salı günü Sedona 711 V mi, bende yaklaşık aynı fiyata alacağım sanırım, 380 $ gibi bir fiyat çıkardılar bana da nakit ödemede.
ekipmanların da çoğu zaten vardı ama 1-2 ufak eksiğimide ben de biraz pazarlıkla uygun fiyata tamamlamaya çalışacağım ..

herkese keyifli sürüşler

ALINTI

"Görkem Saray SEDONA 711 V aldım bugün
deli gibi yol yaptım, miss gibi
çetin bir pazarlık sonucu 550 liraya kapattım...
yine çetin bi pazarlık sonucu
3lü led ön ışık
sele çantası
eldiven
kask
kilit aldım
hepsi toplam 80 lira tuttu (kask 30 lira)
pazarlıkta sınır tanımayarak donattım
gezmesi harika )
herkese tavsiye ederim, çok tatlı bi alet"

aynı pazarlık ile banada alsana bisiklet:D

çok fena kastırdım ama arkadaşlar :)
bağırışlar, çağırışlar havada uçuştu :))
sağolsunlar ama, müşteri sadakatine çok önem veriolar...
bundan sonra, ne gerekirse, kendilerine gideceğim direkt...
hepsine teşekkür ediyorum ::)))
temennileriniz için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar :)

sedona borla 2009 mu alsam 711v mi alsam arada kaldım yardım edin 711 e yetecek param yok ancak iyi bir pazarlık yaparak alabilirim siz kullananların önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler

Geri