@Görkem Sarayrica ederim ne demek bilgi paylaşılınca bilgi oluyor.
finansbank kredi kartına 6+3 maximum , bonus 6 ya bölüyorlar 650 ye
ama peşin desen 600 olur hatta belki daha bile olabilir dediğim gibi pazarlık gücüne bağlı ya da bana zaten olacak en uygun fiyatı söylediler bilemiyorum
üzerindeki bileşenler(komponent) zaten başlangıç seviyesi bir sürücü için yeterli diye düşünüyorum ben ekstra birşey almak için bence biraz erken bisikleti yolda görüp nelere ihtiyacın olduğuna karar verip bir üsre sonra almak daha mantıklı geliyor .
ayrıca kask + gözlük +eldiven de alacağım için ekstra masraf yapmak istemedim zira aynı anda scuba dalış için elbise bot palet eldiven de aldım yormasın beni maddi olarak.
ama uygun fiyata bir km ölçer ve led fener alabilirm belki motive etmesi açısından.
bana kalırsa sende ekstra bir bileşen alma bir müddet doğal hali ile kullan çünkü herkesin kendine göre değiştirmek istiediği bileşenler oluyor yani sen franden memnunsundur ben değilimdir bnm için ilk değişecek şey frendir sen pedal takımını değiştirisin kişiye göre.
bisiklet sporu ile ciddi olarak ilgilenene birkaç isimden de olumlu yanıtlar aldım 711 v ile ilgili (türkiyeyi bile gezebilirsin o bisikletle dediler) bu sebeple yüzüm de gülüyor yarın ellerim su toplayana kadar gezerim sanrım

sana da şimdiden hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan eğer izmirdeysen seda bisiklet bülent bey gerçekten çok yardımcı ve ilgili eminim sanada yardımcı olacaklardır , istanbl için de yardımvcı olacakalrdır internet adresinden ulaş kendilerine seni belki yönlendirirler kendileri gibi bu konuda bilgili kişilere.