Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

Scudo
arkadaşlar bende sedona 711-V düşünüyorum. uşaktayım denizli ya da izmirden alırım büyük bir ihtimalle. 2010 sedonalar ne zaman gelecek bayilere bilginiz var mı ? eğer bayilerle görüşen varsa peşin alınması durumunda indirim yapılıyor mu?

@umit akkus
Denizli den alcaksanız yaşam bisiklete nisan ayının ortalarına doğru gelmiş olacak.

• Beğen
Tepkiler: umit akkus
711 v ile 741 v arasında ne gibi farklar var. siteden donanımlarını tek tek karşılaştırdım ama yanlış hatırlamıyorsam lastikler hariç donanımda fark göremedim. (umarım konunuzu kirletmiyorumdur)

741 kadro olarak daha dinç ve sağlam. :)

disk frenli bisiklet v frenliye gore daha ağır ancak ne kadar bir fark vardır bilemiyorum...
bisikleti yarısta; camurda yada sağanak yağışta kullanmayacaksanız disk fren cokta gerekli değil.

Erdoğanlar Bisiklet'ten az önce Sedona 711 v sipariş ettim.Ellerinde mevcutmuş.Bugün kargoya verecekler.Yarın elimde olacak.Borla ve 711 V ellerinde mevcutmuş ilgilenenlere duyrulur.

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
Şmdiden Hayırlı Olsun.En Çok Tercih Edilen Borla Ve 711 Olunca İlk Onları Piyasaya Sürmüşler Demek Ki.

2009 modellerden bahsediyor galiba.

2010 mu 2009 mu aldınız?

edit: 2010 ları sitelerine koymuşlar bakınca gördüm..

merhaba, hayırlı olsun umarım kavuşursunuz bisikletinize. bende 711 v almayı düşünüyorum izmire gelmesini bekliyordum. şehir dışından alacağım için erdoğanlardan da alabilirim. fiyat olarak kargo ile birlikte size ne kadara mal olduğunu öğrenebilir miyim? (ben peşin almayı düşünüyorum.)

bisikletiniz hayırlı ugurlu olsun. ben de 711v almayı düşünüyorum. bisikleti alınca detaylı resim çekip koyarsanız çok büyük iyilik yapmış olursunuz.

hayırlı olsun iyi günlerde kullnın.

Geri