Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Scudo
410'un ağırlığı her zaman merak edilir, net bir cevabi da yoktur aslen üreticiden. Aşağıdaki linkte ise bir Sedona bayisi bisikletin ağırlığını 11.80 kg olarak belirtmiş. Bu bilgi burda dursun.

(link)

• Beğen
Tepkiler: cool mehmet
@h.kozan @hydrocon teşekkür ederim kardeşler. İnşallah sen de kavuşursun bisikletine. Evet bence de sarı renk en güzeli. :)

Buda benim yeni 410. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161002/13ff3730a05fdab4113d524649044719.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20161002/6d3e193179fe67a6c45992a20bf16853.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar internetten ic lastik ve el pompası alacağım. İç lastik ile ilgili pek bilgim yok birkaç çeşiti var sanırım öneride bulunursanız sevinirim.(700x35)

Pompa olarakta sedona mini pompa düşündüm kullanan var mı uygun mudur ?

@Hasan Ç. Araba sibobu her yerde sisirirsin. Araba tekeri sisiren benzinlikler buna dahil. İgne sibop, bisiklet siboptur, uçlari incedir, sanirim onlar hava basincini daha iyi sıkıştırıyorlar ve hafifler bu yüzden ince ic lastiklerde standart haldeler cogu modelde. Senin bisikletin araba sibobu destekler. (410'sa) Janttaki sibop deliği geniştir. Onu tercih edip, lastigini sorunsuz her yerde sisirebilirsin. Yine de iğne sibop olsun dersen el pompası ile de rahatlikla o tur ic lastiklere de hava basabilirsin. Karar senin. :)

@slymntkn Selenin ucu sanki bana biraz aşağıya bakıyor gibi geldi. Memnunsan sorun yok ama doğru posizyon yere paralel olacak şekilde olmalı. Aklında bulusun. İlerde lazım olabilir.

• Beğen
Tepkiler: slymntkn
@h.kozan

O resmi daha denemeden çekmiştim. Dün bir deneme turuna çıktım ve sele aşırı derecede rahatsız edici geldi çok sert. Acaba yanlız bana mı böyle geldi veya birşey mi yapmam lazım anlamadım. Olmadı bir süre kullanıp değiştirmek mi gerekecek acaba.

@slymntkn O seleye taytsiz bineni pek görmedim. Adeta yürek ve iddialı bir dübür ister. Ya belki acı ceke ceke alışırsın binmeye ya da kaliteli guzel bir pedli tayt alirsin. Olmadi yeni sele veya sele kılıfı ama acele etme belki vücudun alisma evresindedir ki zaten oyle.

• Beğen
@slymntkn
Bir hafta falan deneyin, olmuyorsa tayt alın bence. Ben iki ay taytsız kullandım, tayt alınca koltukta oturur gibi geldi :) (Decathlon tayt içlik btwin 520)

• Beğen
@h.kozan

Evet haklısınız.

@h.kozan dün kısa bir ilk sürüş yapmıştım. Bu gün ise seneler sonra da ilk uzun bir sürüşümü yaptım (24 km) eve geldiğimde yeni yürümeyi öğrenmiş çocuklar gibiydi bacaklarım. Ama kendimi iyi hissediyorum inşallah formuma kavuşurum.
Ve söylediğiniz gibi o iddialı dübürün bende olmadığını anladım :) tam bir işkenceydi. Ama bir süre daha deneyeceğim ve sonra tayt yada sele ile çaresine bakacağım.

@slymntkn İlk sürüşlerde ağrı normaldir. Günde 1 saat düzenli binsen, 1 - 2 ay içinde şehirler arası tura hazır hale gelirsin. 410'la baya yol yaptım. Yolda verdiğim 5 - 10 dakikalar molalar sonrası bisiklete her bindiğimde kendimi 25 - 30 km kadar durmaksızın gidecek kadar hep hazır hissetim. Belki de ergonomisi bana çok uygun geldi bisikletin ama bildiğim bir şey var; yorucu bir bisiklet kesinlikle değil.

@h.kozan @slymntkn bu sele bir ben de sıkıntı yapmadı sanırım. :) Sadece art arda uzun turlar yapınca işin rengi değişebiliyor.

@slymntkn ne kadara aldınız sorması ayıp sonbahar indirimi yaptılar mı?

• Beğen
@Hasan Ç. bence daha çok indirim alınabilir fakat benim sorduğum yerlerde zor bulunan bir model olduğundan anca bu kadar oldu. birde tanıdık çıkınca fazla pazarlığa girişemedim. Olurunu yatım diyince laf orada kaldı.
1250 istedi ben 1220 verdim :)

@slymntkn Kazasız belasız kullanırsınız inşallah gerisinin önemi yok. Tekrar hayırlı olsun.

• Beğen
Geri