Carraro Sportive 227 mi Sedona 300-S mi?

Tepki
7
İsim
Sercan
Bisiklet
Carraro
Öncelikle Hepinize Merhaba:))Uzun bir aradan sonra çocukluğunda bisikletten inmeyen ben bisikleti çok özlediğimi fark ettim ve bisiklete geri dönmeye karar verdim:) Uzun süredir araştırıyorum hemen hemen her markaya modele sanırım baktım ve iki seçeneğe indirebildim sonunda. 2 model arasında baya bi fark var aslında hem maddi hem de görsel olarak fakat ben açıkçası artılarını eksilerini tam değerlendiremiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz?Sizce Carraro Sportive 227 mi Sedona 300-S mi?

Scudo

Sarper Tuncer

Forum Demirbaşı
Tepki
391
İsim
Sarper
Bisiklet
Mosso
Bütceniz uygunsa Carraroyu öneririm ben. sedonanın o modeli biraz daha düşük özelliklerde. 1400 tl gibi bir fiyatı var Carraronun belki başka markalara da bakabilirsiniz. ikinci elde de güzel bisikletler bulunabilir bencer. illa ikisi arasından diyorsanız Carraro :)

aziz otkur

Forum Demirbaşı
Tepki
177
Bisiklet
Bianchi
Carra 710 modeline baktınız mı? 27 vites deore arka attırıcı var ama mtb

Tepki
7
İsim
Sercan
Bisiklet
Carraro
Sarper Bey; açıkçası bende Carrraro düşünüyordum fakat bisiklet konusunda profsynel bir arkadaş kadro daha önemlidir diyip sedonaya 300-s modeline yönlendirdi.Sedona 320'ye de baktım donanım açısından fena değil fakat onda da sabit maşa var o yüzden pek içime sinmedi.

Aziz bey o modele de baktım fakat mtb pek ilgimi çekmedi nedense tavsiyeler genelde şehir-tur bisikleti üzerine olunca bu modellere yöneldim.

emrah sökmenberk

Daimi Üye
Tepki
191
İsim
emrah
Bisiklet
Mosso
bende 227 kullanıcısı olarak çok memnunum sizede tavsiye ederim..

aziz otkur

Forum Demirbaşı
Tepki
177
Bisiklet
Bianchi
Carraro sportive 224 kullanan bir abimiz var gayet memnunum diyordu:)