Taner Erinmez
Aktif Üye
- Tepki
- 123
- Bisiklet
- Sedona
Fİyatlarda çok bi artış yok aslında..Sonuçta yeni ve gelişmiş modeller sunulmuş. %10luk artışlar var bu geliştirmeler karşılığında..Ki ben 2011 741 sahibiyim. Yeni 741 mesela 150-200 tl daha pahalı ama fren sistemi Elixir olmuş 2011 de shimano brm445di, 2011 modelde 24 vıtes acera sistem vardı, 2012de ise yeni geliştirilmiş acera modeli var ve 27 vites. RST Blaze maşa hakkında bi fikrim yok ama Suntour XCM ile yakın agırlıkları var arada 300 gram oynuyor ve RST daha hafif. Kendi ürünüm üzerinden söyleyebileceğim bu.
Ha ben bu ürünler arasından sram x5'li 751'i tercih ederdim..fiyatı nekadar bilmiyorum ama 1600 ü geçmezse gayet alınabilir bi bisiklet.
Tasarımları ve artık sram sistemlerin tercih edilmesi çok hoşuma gitti. Zaten çok sağlam bisikletleri vardı Sedona'nın artık mükemmel olmuşlar.
Tek bir eleştiri, bu kadar mükemmellikte Tugra jantların ne gereği vardı. Neyse belki pişman etmez.
Ha ben bu ürünler arasından sram x5'li 751'i tercih ederdim..fiyatı nekadar bilmiyorum ama 1600 ü geçmezse gayet alınabilir bi bisiklet.
Tasarımları ve artık sram sistemlerin tercih edilmesi çok hoşuma gitti. Zaten çok sağlam bisikletleri vardı Sedona'nın artık mükemmel olmuşlar.
Tek bir eleştiri, bu kadar mükemmellikte Tugra jantların ne gereği vardı. Neyse belki pişman etmez.