Scudo Sports

Sedona 2012 modelleri

Fİyatlarda çok bi artış yok aslında..Sonuçta yeni ve gelişmiş modeller sunulmuş. %10luk artışlar var bu geliştirmeler karşılığında..Ki ben 2011 741 sahibiyim. Yeni 741 mesela 150-200 tl daha pahalı ama fren sistemi Elixir olmuş 2011 de shimano brm445di, 2011 modelde 24 vıtes acera sistem vardı, 2012de ise yeni geliştirilmiş acera modeli var ve 27 vites. RST Blaze maşa hakkında bi fikrim yok ama Suntour XCM ile yakın agırlıkları var arada 300 gram oynuyor ve RST daha hafif. Kendi ürünüm üzerinden söyleyebileceğim bu.

Ha ben bu ürünler arasından sram x5'li 751'i tercih ederdim..fiyatı nekadar bilmiyorum ama 1600 ü geçmezse gayet alınabilir bi bisiklet.

Tasarımları ve artık sram sistemlerin tercih edilmesi çok hoşuma gitti. Zaten çok sağlam bisikletleri vardı Sedona'nın artık mükemmel olmuşlar.

Tek bir eleştiri, bu kadar mükemmellikte Tugra jantların ne gereği vardı. Neyse belki pişman etmez.

• Beğen
Tepkiler: Serhat Alkan
Scudo
23 şubatta www.sedona.com.tr sitesine girince karşınıza bir sayaç çıkıyordu. 1 mart gününü geri sayan bir sayaç şu kadar gün, şu kadar saat, dakka ve saniye. eee sonuç bu mu? bisikletlerin 4 adet resmi ve fiyat içermeyen zaman zaman açılmayan bir site. tasarımını ve içeriğini beğenemedim. bu sene de ürünlerin çeşidi artmış ancak iyiye doğru bir gelişme olmamış. sanırım salcano gibi agresif yaklaşmıyor sedona, bir kitlem oluştu şeklinde bir yaklaşımı var.

klasik 781 bu sene 771 in gölgesinde kalmış gibi. 771 güzel.

Arkadaşlar peki 611 hakkında neler diyeceksiniz yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum fazla bilgim yok şu an 761 kullanıyorum

@Kenan Çeliktaş

Fuara gittiyseniz fotoğrafları paylaşabilirmisiniz? sitedeki resimler çok yetersiz

C+10:4.500 USD- 781:2.100USD- 771: 1.500 USD -761: 1.300 USD-751:875 USD - 741:735 USD- 731:665 USD - 721:560 USD - 711:470 USD - borla:425 USD- borlady:425 USD - 701D:380 USD - 701:350 USD......fiyatlar budur katalogdan yazdım biraz artmiş 761 ama guzel modeller yinede...:)

Bir sedona kullanıcısı olarak fiyatlara gerçekten şaşırdım,2009 ve 2010 781 sahibiyim fakat sanırım yetkililer döviz kurlarını göz önüne almamışlar 2.100 dolarlık bir 781 3.700 Tl ye geliyor,bu fiyatlara çok daha iyi alternatifler var,burada marka ve model vermeye gerek yok ama bu işe gönül vermiş ve piyasayı takip eden bisiklet severler zaten biliyorlardır bunu,3.700 TL ye bir 781 almak fren sistemi,ön arka attırıcı ve ayna kol XT diye ne kadar doğru bilemem,tabi bu benim fikrim,takdir bisiklet severlerin....

Arkadaşlar Bianchi ASR 2000'in 7 taksitli resmi fiyatı 4.900 TL fakat biraz araştırırsanız 4.100 TL ye kadar bulabiliyorsunuz,arada ki 400 TL değermi değmezmi siz karar verin,dediğim gibi iki adet 781'im var tam anlamıyla Sedona'cıyım fakat döviz kurları göz önüne alındığında Sedona'ların fiyatları gerçekten çok yüksek rakamlara çıkıyor,belki fiyatları az bulan yada gerçekten bu fiyatlara değer diyen arkadaşlarda vardır,buna da tabi ki kimsenin bir sözü olamaz,gönülden bağlı bir Sedona kullanıcısı olarak burada kesinlikle marka karalamasıda yapmıyoruz yada yapmıyorum,ancak biz Sedona'cılar olarak kendini kanıtlamış yerli bir marka olan Sedona'dan daha ulaşılabilir fiyatlar beklemekteyiz....

Özellikleri isteyen olursa diye aşağıda belirttim....

Bianchi ASR 2000

Teknik Özellikler
Kadro 26" KARBON 1.1/8" ENTEGRE MAŞA YATAĞI
Maşa ROCK SHOX 26" REBA 100mm GİDONDAN KİLİTLİ
Jant SHIMANO 26" WH-MT15 DİSK SİYAH MERKEZİ KİLİT
Lastik SCHWALBE 26X2.10 54-559 NOBBY-NIC PERFORMANCE
Vites SHIMANO DYNA-SYS XT/SLX 30 VİTES
Fren ÖN-ARKA: HİDROLİK DİSK ''SHIMANO'' XT ICE-TECH ROTOR SM-RT81S 160mm
Sele SELLE ITALIA SL FLOW XC

• Beğen
Tepkiler: tankut koyuncu
neden 321 950TL etmez deniyor ?
üstündeki donanımlar başka markada olsa 500€'luk city bike diye kakalanır.

sSEDONA,NIN SİTESİNDE HEPSİNİN FİYATI YAZIYOR BİSİKLETİN RESMİNİN ALTTINDA SOL ALTTA C 10 MU YOKSA C 50 Mİ

@tankut koyuncu

özellikle 771 in ağırlı için günceldir :)

bugün 19 mayıs 2012 ve sedonalar hala bayilerde yok.

Uzakdoğuda meydana gelen deprem nedeniyle üretim aksamış diye duyudum ne kadar doğrudur bilemem.

Merhaba,

salı günü aslı bisikleti aradım. orta ve üst düzey bisikletler ne zaman gelecek diye sordum. Malesef haziranın 2 haftasına da bayilerde olabilir dediler. :) tabi ki başka bilir sorun olmazsa :) aslı bisiklet için de kötü çünkü firma olarak bisiklet satamıyorlar. bayiler sezonu kaçırıyor. umarım daha önce ellerine geçer. ben 761 i bekliyorum :)

Geri