Scudo Sports

Sedona 2012 modelleri

yeni borla hariç hepsi çok güzel olmuş.C+10 mükemmel..Ama fiyatı biraz uçuktur..

Scudo
Yeni 781 in kadro tasarımı şimdiki kadar hoşuma gitmedi , iyikide öyle oldu yoksa gözüm kalacaktı kadroda :) Donanım olarak hepsi çok güzel , bu senede tutulacak anlaşılan.

Fiyatlar bana göre çok fazla,özellikle carraro ile karşılaştırınca.701 bile 380 dolar olmuş, carraro 419 grunge ise 668 tl, acera arka vites,kilitli suntour amortisör var üstelik.
(link)

Fiyatlar uçuk olacak bende belki değiştiririm diyordum ama döviz sağolsun hayallerimi yıktı.. Bu arada 771 hakketen yakıyor ya c+10 a dicek laf yok prof işi..

haberi öğlen gördüm ama siteye bir türlü giremedim daha doğrusu girdiğimde de fotoğrafları göremiyorum, şu an herkeste böyle mi?

Fotoğraflar açılıyor,tıkladıktan sonra bir süre bekleyin,olmazsa kapatıp yine açın,bazen bendede açılmadığı oluyor ama yineleyince açılıyor.

Modeller gerçekten çok güzel olmuş Sedona gerçekten harika bir marka ve güzel bisikletler üretiyor fakat umarım fiyatlar geçen sene ki gibi yüksek olmaz,döviz kurlarınıda göz önüne alırsak 2.200 dolarlık bir 781 çok yüksek fiyatlara gelecektir ki XT donanımlı olmasına rağmen teker göbekleri XT değil sele ise böyle bir bisiklet için basit olmuş selle italia'nın en ucuz modellerinden biri ve lastiklerde 2009 ve 2010 modellerde olduğu gibi Racing Ralp değil,ön süspansiyon konusunda bişey diyemiyeceğim çok bildiğim bir marka değil,ama tabi ki bunlar maliyet düşürülmek için yapılmış şeyler ve bizin fikirlerimiz,son söz Aslı Bisikletin....

Karnaval super olmus efsaneler ve turk kulturunden alintilar çok guzel Aydan Çelik tasarlamis herhalde :)

331-341 modellerine ihtiyaça göre 26 inç mtb lastiği ve tabi ki jantıda takılabilir mi acaba ?

Bu arada bisikletler daha yüklenmemiş nisan gıbı gelecekmış.

valla arkadaşlar son dakika golü atıp 2011 sedona 761 almıştım.2012 modellerinden c+10 haricinde hiçbir model 2011 sedona761 den karizma durmuyor.iyiki almışım diyorum.heleki gerçekten bu kadar uçuksa fiyatlar gerçekten benim bisiklet bedavaya gelmiş o zaman:)
gelen bisiklette biraz farklı parçalar da var:sele borusu amoeba scud beyaz,gidon raceface evolve,arka vites slx, bir de fren takımı br m575.bir tek fren takımı düşük model diğer saydıklarım bir üst modelleri gelmiş.fiyatı da 1500 tl ye geldi bana.şimdi anlıyorum ki bu fiyata gerçekten müthiş bir bisiklet almışım.(ayrıca bir dip not geçeyim:2011 781 ve 761 de kaynak izleri yoktu kadrolarında.tuhaftırki yeni modellerin hepsinde kaynak izleri belli oluyor.bence bu kaynak izsiz bisiklet olayını devam ettirmeliydiler.çünkü kaynak izsiz çok hoş duruyor.karbon hissi veriyor:p)

771 781 müthiş olmuş. diğerlerini batırmışlar resmen. 2011 751-761 daha güzeldi.

(link)
kron 2012 modelleri fiyatları. Ve benzer komponentlere sahip modellerde kron,sedonadan çok daha uygun fiyata sahip.

karbon yol bisikleti çok süper olmuş ama kimbilir kaç bin lira fiyat çekerler :D

Bu sene içerisinde kendim bir bisiklet toplamayı düşünüyordum ama, 771'i görünce hemen vazgeçtim :) Sadece maşadan yana biraz şüphem var ama o da değiştirilir çok problem değil :)

Bu arada kron şu jant çemberlerinin tasarımını değiştirmediği sürece, benim gözümde pek bir şey ifade etmiyor açıkçası. Hani kabul etmek gerek, üzerinde yazılar bulunan jantlar daha estetik duruyor.Ancak bence bu çemberlerde çok fazla yazı var. Bu şekilde sanki çocuk bisikleti gibi duruyor.

Geri