Scudo Sports

SDS ve Kaçkar Bisiklet 2006-2007 1. Dağ Bisikleti Antrenman Yarışı FotoğraflarıBuraya

Gelen, fotoraflayan herkese yarışan herkese çok teşekkür ediyorum, nirvana kardeşime ve diğer düşenlere geçmiş olsun diliyorum, bir dahaki yarışlarda görüşmek dileğiyle...

Sevgiler,
Hakan

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
Scudo
@Cevat_Genc

yaw sorma sana mesaj attığımda bende gitmiyorum demiştim, doğru.
gözümü kararttım ve bir baktım ki belgrad ormanındayım...
:D

@msconfig

adamım, malları paylaşıma koymayı unutma.
bu gece, gececiyim.
ok?

Arkadaşlar yarış çok güzeldi, benim açımdan pek eğlenceli değildi ama olsun. Sonrakine artık. Parkurda karşıma motorsikletli 2 tane adam çıkınca havada birkaç takla attım. Yaprak yığınının üzerine düştüğüm için sakatlık olmadı ama gözlüğümü kaybettim. Bakın gözlük şunun sarı olanındandır: http://www.becky.ee/img/4/suur/2720.jpg
Bulanların insanlık namına benimle irtibata geçmeleri rica olunur. :)

Çok guzel olmuş eline sağlık,ne gunlerdi beee, ah gençliğim,yaşlandık hocam:D

Tayfur'cum merhaba

Sana önce geçmiş olsun diyorum. Şansına düşüş sırasında kötü bir yerinden yara almadan kurtulmuşsun. Bu bence senin için büyük şans. İnşallah gözlüğünüde bulursun, ama bulamazsan da çok üzülme derim.

En büyük şansın, yara bere almadan kurtulman. Bir yerin çatlasa kırılsa o gözlükten, çok daha değerli, bir şeylerini kaybetmiş olacaktın. Senide kesinlikle, bu düşüncenden dolayı yadırgamıyorum. Çünkü mal, canın yongasıdır.

Temennim , inşallah bir arkadaşın bulur sana getirir. Bulamazsanda çok üzme canını. İnşallah gene alırsın.

Sana sevgiler gönderirim.
Hoşçakal

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
Yüreklerinize sağlık güzel insanlar.Birbirinden kıymetli siz güzel insanları rengarenk fotoğrafları ile yarışlarda değişik ensantaneleri ile görmek beni nasıl mutlu etti bilemezsiniz.

O muhteşem görüntüsü ile Belgırat ve onu tamamlıyan ahengiyle gazellerin üzerinde pedal çevirmek nasıl güzeldir kim bilir.Yüreklerinize saglık.

'''Her Saniye Değerlidir.'''Lance Armstrong

@hakan_the_rider

saolasın hakan bazen düşmekte zevk veriyor ve gaza getiriyor haklımıyım

@msconfig

Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik

eline sağlık adamım, çok güzel bir çalışma olmuş.
ehh eğitimli adamım hali başka oluyor tabi...

• Beğen
Tepkiler: msconfig ve Tugfox
Parkurda emeği geçenlere çekim yapanlara teşekkürler

benim hiç foto yok mu Behçeeeeeeeeetttt ??:(

Geri