millet bu arada, haliliozturk kardesi affina siginaraktan, bir hatirlatma yapiim dedim belki gozunuzden kacmistir, msconfig kardesim gonullu olarak yeni t-shirtlerimizi tasarliyor, eger uzerinde sizinde isminizin olmasini istiyorsaniz, biz buradayiz
Haydaa... Bir rakip daha çıktı Sen gel, birşey olmaz. Veliden imza kağıdı falan getireni görmedim. Zaten oraya gelirken velinden iznin olmadan gelemeyeceğine göre, gerek de yok gibi. Sanırım ailenle birlikte gelirsi zaten. Bekliyoruz seni de diğer yarışa
Yarış düşündüğümden çok çok daha güzel olmuş ben en son baktığımda 4. sayfadaydım sınavlarım vs vs vs giriyordum ama bakamıyordum...
bugün hepsine baktım da gerçekten çok hoş resimler var..
ama dikkat ettim Forumdan birçok kişi Forumdaki adı ile birbirini tanıyor fakat yüz yüze tanışmıyor bana garip geldi
bu işe bir çözüm lazım avatar a herkes resmini mi koysa acaba?
yada tanışma bölümünde
bilmiyom işte sizde bir fikir verin baktım ben seni gördüm sen beni görmedinler olmuş
çok teşekkürler Anlatım Paylaşım Resimler Topluca resimler için...
Bence de Ercan Abi'nin dediği güzel birşey olur... Çünkü ben orda aslında forumda konuştuğum, görüşlerine katıldığım kişilerle sırf daha önce görmediğim için yüz yüze konuşma fırsatını kaçırdım Bi de benim her resmim farklı çıkıyor, bazı resimlerde çok kötü çıkıyorum, fotojenik değilim Gerçi fotoğrafı çekenden çekene fark ediyor, çok iyi çekmeyi bilen birisi çektiğinde çok daha iyi oluyor
ben de memnun oldum bu arada magazalara kadin bisikletcilere de erkek bisikletciler kadar cok model ve numarada spd ayakkabi getirilmesi (hatta erkeklerden daha da fazla, malum biz cok secenegi severiz ) konusunda lobi calismalarim suruyor