Scudo Sports

SDS ve Kaçkar Bisiklet 2006-2007 1. Dağ Bisikleti Antrenman Yarışı FotoğraflarıBuraya

@Lütfü Çolak

ortalik karistirici seni :D valla icim disim papa oldu bi de sizle ugrasamicam bu aksam :D pazara kardesim pazara :D :D

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
Scudo
Haydaa... Bir rakip daha çıktı :D Sen gel, birşey olmaz. Veliden imza kağıdı falan getireni görmedim. Zaten oraya gelirken velinden iznin olmadan gelemeyeceğine göre, gerek de yok gibi. Sanırım ailenle birlikte gelirsi zaten. Bekliyoruz seni de diğer yarışa ;)

@wardrobe

Yarış düşündüğümden çok çok daha güzel olmuş ben en son baktığımda 4. sayfadaydım sınavlarım vs vs vs giriyordum ama bakamıyordum...

bugün hepsine baktım da gerçekten çok hoş resimler var..

ama dikkat ettim Forumdan birçok kişi Forumdaki adı ile birbirini tanıyor fakat yüz yüze tanışmıyor bana garip geldi :)

bu işe bir çözüm lazım :) avatar a herkes resmini mi koysa acaba?
yada tanışma bölümünde
bilmiyom işte sizde bir fikir verin baktım ben seni gördüm sen beni görmedinler olmuş ;)

çok teşekkürler Anlatım Paylaşım Resimler Topluca resimler için...

• Beğen
Tepkiler: Sercan
Bence de Ercan Abi'nin dediği güzel birşey olur... Çünkü ben orda aslında forumda konuştuğum, görüşlerine katıldığım kişilerle sırf daha önce görmediğim için yüz yüze konuşma fırsatını kaçırdım :) Bi de benim her resmim farklı çıkıyor, bazı resimlerde çok kötü çıkıyorum, fotojenik değilim :) Gerçi fotoğrafı çekenden çekene fark ediyor, çok iyi çekmeyi bilen birisi çektiğinde çok daha iyi oluyor :)

Bikergrrl, fotolar için sağol
Tanıştığımıza da ayrıca memnun oldum.
sevgiler,
ayse

@bikergrrl

@aysepr

ben de memnun oldum :) bu arada magazalara kadin bisikletcilere de erkek bisikletciler kadar cok model ve numarada spd ayakkabi getirilmesi (hatta erkeklerden daha da fazla, malum biz cok secenegi severiz :D :D) konusunda lobi calismalarim suruyor ;) :D

Geri