Scudo Sports

SDS ve Kaçkar Bisiklet 2006-2007 1. Dağ Bisikleti Antrenman Yarışı FotoğraflarıBuraya

turbon güzel cıkmış bu arada aynakolu xtr yaptınmı birde benim arabanın reklamını yapmışın farkında olmadan oda kırmızı harika bir arka plan olmuş

Scudo
tek dusen ben diilmisim demek ki:D ben de aynen Ilker abi gibi yolun kenarindaki yariklara girip dustum sanirim 30-35km hiz falan vardi.. kaskim hizla yere carpti ellerim de yere surttu durana kadar.. sonuc mu?? ne elime ne de kafama bir sey oldu.. sapasaglam kalktim.. kaskimi eldivenimi opesim geldi:D :D kask ve eldivenim olduktan sonra dusmek bile zevkliymis :D :D kalktigimda suratimda hos bi gulumseme vardi:)

@Serkan Yazıcı

serkan abi sana gönderdiğim mesajı aldınnmı dün görüşemedik koşuşturmadan

teşekkürler tek mek ama idare ediverecez belki ilerleyen sayfalarda cıkarız

• Beğen
Tepkiler: bikergrrl
@Tugberk Tezel

sanada gecmiş olsun tuğberk hep bu yarıklardan cekiyoruz benim hızım saatim yoktu ama rahat 45 50 vardı gerisini sen düşün bende senin yaptığın gibi önce toprağı sonra kaskımı öptüm ve yüzümde yarışmanın vermiş olduğu hırs ve heyecenla gülümseyerek yoluma devam ettim

@Serkan Yazıcı

Valla Serkan'cım, yaptığınız organizasyon çok hoştu. Ve inanki bu kadar konuşulmasının sebebi tadının herkesin damağında kalması. Şahsen bir dahaki yarışı dört gözle bekliyorum. Yukarıda rahatsızlanan arkadaşı ararken yolu şaşırmaktan kaynaklanan gecikme dolayısıyla, orman içinde gitmeye hiç müsait olmayan bir araç ile bile yardımcı olmayan çalışmanız çok ince bir davranıştı, ayrıca belirtip hassasiyet için teşekkür etmek istiyorum.

arkadaşlar mantis arkadaşımızdan öğrendiğim sonuca göre 114 dk 05 sn ile elit klasmanında 8 inci olmuşum

• Beğen
@nirvana

senin hizin kaskinin halinden belliydi zaten rahat vardir o kadar:) onemli olan o keyfi tatmakti zaten ki fazlasiyla tattik.. gelecek yarisi 4gozle bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
resimler çok süper çıkmış keşke bende yarışda olabilseydim :) neyse ilerde olur inşallah.. ayrıca bana yol gösterdigin icin teşekkürler Tuğberk.

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
ooo ilkerciğim bu ne hız bu ne celal.o kadar hızlısın kı kameralar bıle yakalayamıyor o kadar hıddetlısın kı yerdekı cukuru bıle genısletmıssın dıyorlar.dusmeseymıssın podyum garantıydı herhalde. 2 sinde senden cok umutluyuz.Aman dikkat et rakıplere gozdagı verme:eek:

şu an ona hazırlanıyorum şu bisikletimin bir bakımını yapayım sen ozaman gör sen yoktun dün göremedim seni nerdeydin biz seni yalnız bırakıyomuyuz yolcuların kralı memet kardeşim

bayıldım ben resimlere yüreğinize sağlık böyle güzel bir parkurda yaprakların üzerinde yarışmak isterdim dogrusu kısmet neden olmasın bir gün :)

benim yediklerimi özellikle yakalamaya çalışanların objektifleri bir daha ki tıkınmamda tıkanır inşallah....
uğraşmayın kardeşim açtım ben, hemde çooook açtım....
serkan hocam organizasyon konusunda ise sanırım yarışçı arkadaşlar daha sağlıklı yorumlar yapacaktır.

• Beğen
Organizasyon için çok teşekkürler, çok keyifliydi.

@alicins

aa cok ayıp,bi daha böyle beddualar duymayalım :eek:

sen de bidahakine makineyi de yersin sorunu kökten çözersin :p

şu sıralamaları merakla ve dört gözle bekliyorum kim öle kim kala

Geri