Scudo Sports

Scott Scale 35 [ ala meleğim ]

Scudo
güle güle kullanın hayırlı olsun

scott kullanıcısı olarak harika bir bisiklet almışsın ve üzerinde ufak tefek kompedantları değiştirmişsin galiba

kazasız belasız bol pedallı günler dilerim :D:cool:

• Beğen
Tepkiler: erdal gürsrs
@müjdat dede

değişimler yavaş yavaş başladı benim melekte =)

komple xt donanım düşünüyorm ve Mavix jact seti yanında cabası olacak bisikletten geriye sanırım sadece kadrosu ve amortisörü kalıcak

[fren kolları yine avid ama ultimed olanından olacak
avidden şaşmam :D ]

en kısa zamanda yeni fotolar gelicek inşallah

Çalışarak almak daha güzel olsa gerek içinizdeki heves hiç sönmesin..

• Beğen
Tepkiler: sadana
semih gerçekten bisikletin güzel ben bisikletini çok beğeniyorum iyişallah allah ilerde banada böyle bir bisiklet nasip eder allah olmayanlarada versin kazasız belasız bol pedallamalar

Hayırlı olsun.Çok güzel bir bisiklet.Güle güle kullanın.

Bize böyle karbon bisiklet nasip olcak mı acaba :) Çok çok güzel ;)

bisikletiniz süper ;) bike and outdoor ekibi herşeyin en iyisini yapıyor. iyi pedallar.

@street

sagol cebo .eminim sen daha güzelini alırsın ;) Scott LTD mesela <3:D

@Bahadır Ustaoğlu

abi önce sana bücen sınırında bir bisiklet begendirebilirsek inşallah karbon bisiklet konusundada konuşuruz başlangıcı bir yapalımda :):)

güzel bir bisiklet sahibi olmuşsun kazasız belasız sürüşler dileğiyle güle güle kullan

Gerçekten değerli bir bisikletiniz var değerini biliyorsunuzdur umarım, binlerce km yol yapmanız dileğiyle...

Semih bisikletinde soyadın gibi ay gibi doğmuş.:) Çok şık ve uyumlu olmuşsunuz.
Ama deniz kenarında artistik poz verme.:) Güzel arkadaşlarınla,güzel gezilerini de yayınlaman dileğiyle.Tabi kazasız sürüşler diliyoruz.Paylaşım'ın için tşk ler.
İyi Forumlar.

@sadana

abi deniz kenarında fazla işim yokta ilk aldıgım gün bi deneme yapalım dedim .[ Geziler 2.planda ] yeni sezonlarda yarış performansını görücez inş. :)

birde o Xt aynakolu abi bana verseydin daha güzel olacaktı amma :D

Geri