benim hayatımda bisikletin farklı bir yeri var , futbolu yada basketbolu seçebilirdim ama küçüklükten beri bisiklet merakım vardı.tek bir spor yapman gerekmiyo ama di mi?
bende lisanslı basketçiyim ve senin gibi genç yaşta kendi birikimimle aldığım scale 70 im var, durumum oldukça da her spora yöneliyorumve bana göre "bir sporu gerçekten seven biri her sporu sever". doğru olan bu ben her takımı da severim, her sporcuyu da mesela!ve forumda da diğer yüzlerce kişiden coğu başka sporlarla da uğraşıyordur amatörde olsa.
onun için olaya o açıdan yaklaşma. bisiklet kesinlikle diğer sporlara olan düşüncelerini de kısıtlamasın. her spor ayrı bi tutkudur.
Onun dışında bisikletin çok süper. 10 numara. o ilerde alacaım dediğin jant vs. vs. yarışlara katılamayacaksan vb. abartı, ama sen bilirsin bende de aynı renk ve tasarım da 70 var Kazasız belasız bin inş...
ben gelecegin yıldızlarında antremana cıktım basketbol ve TOFASta 2 yıl basketbol oynadım. DMO' da lisanslı olarak futbol oynadım .
hala basketbol okul takımında oynuyorum
dayım okçulukla uğraşıyor arada onada takılıyorum
Kısacası her sporla ugrasıyorum.
basketbolu bırakmak zorunda kaldım çünkü ciddi bir ameliyat geçirdim .Sonunda 6 ay sonra basketbol topunu elime aldıgımda herseyin çok farklı oldugunu gördüm ve eski gücümde olmadıgımı teknigimin kayboldugunu gördüm.
sonuç olarak bisiklete başladım ve çok memnunum
dün bir görüşme oldu bir abimizle delta bisikletin takımı için arazide bir izleyecekler begenirlerse seneye yarışlardayım inşallah . olmasa bile fahri lisans çıkartıp yarışlara katılma düşüncem var .
Bu sefer olmaz . Başladıgım işi yarı yolda bırakamam. Azimli ve kararlıyım
Güzel bisikletmiş, kazası belasız sürüşler dilerim, Allah nazardan saklasın. Fakat o bisikleti sahil yollarında değilde arazilerde görmek isterim . Bol pedallar.
Duygulandırdın beni şimdi. Öyle sevecen yazmışsın ki, sanki bisiklet değil çocuğunu anlatıyorsun. Onca emek, çaba ve bunları okuyunca aklıma "hırsızlar" geldi. İnsanların emeklerini çalan, insanların hayallerini yıkan hırsızlar ve onların diğer insanlarda yarattığı üzüntü.
Pekta düşünmüyorum bisikletim çalınmasını çünkü düşündükçe gece sürüşlerinde bir tedirginlik düşüyor insanın üstüne ortam o kadar kötüki nerdeyse silah çekip bisikletini alsalar kimse yardımına koşmaz gibi geliyor bazen.
bisikletim odamda duvarıma asıyorum .. babam yönetici . diyor oglum bodruma koyalım anahtarı var nasıl olsa ben yinede yok baba benim gözümün görecegi yerde dursun annem kızıyor sonra sanki çocugun beni bu kadar öpmedin sen der arada güldürür bizi . arada kızar anne kapıyı açta bisiletimi cıkarcam dedigimde ve beni çamur içinde gördüğü zaman ah olum ah ben sana ne diyimki der
ama hiç bir şey beni bisikletimden kolay kolay ayıramaz duygusal bir bag var aramızda
güzel yorumlarnız için teşekkür ederim
inşallah kimsenin hayallari bir hırsızlıkla yıkılmaz