Scudo Sports

scott mu trek mi

Tepki
0
merhabalar
yeni bir şehir bisikleti almayı düşünüyorum bunun için scott sub serisi veya trek fx serisi arasında tercih yapmaya çalışıyorum piyasada var mı yok mu araştırmadım ama bulmak biraz problem oluyomuş galiba scott sub 40 modeli ve trek fx7.1 aynı kategori de galiba bu ikisi arasından hangisini tavsiye edersiniz bir de corratecin C 29er two tur bisikleti var trek ya da scottansa onu alsam daha iyi mi olur o aynı kategori de değil bu iki bisikletle gerçi şehirlerarası yollarda daha avantajlı olabilir diye düşünüyorum fiyatı bayağı yüksek o parayı verdiğime değer mi? bu konudaki yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden teşekkürler...

Scudo
@Sunay Sezgin

2010 scott sub 30 kullanıyorum. Çok memnunum. Çok atak ve hızlı bir bisiklet.

@mertcan gölge

trek i kalitesiz ve sağlam bulmama sebebini öğrenebilir miyiz?

Bende yeni bir bisiklet alıcam fakat scott scale ve terk 4500 modelleri arasında takıldım. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

@Agamemnon

scott sub serisini nerede bulabilirim bisikletinizi nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim bulmak problem olacak gibi duruyo bikaç yere sordum yok dediler

bisikletin markası kadrodur. en iyi bisiklet üzerinde rahat edebileceğiniz bir kadroya sahip olan bisikletdir. bu yüzden kullanım amacınıza göre ve alacağınız bisikletin türüne göre yarış, mtb (dağ), hibrit, cylo-cross, tur vs. sizin vücut ölçünüze uygun kadro boyunu belirlemelisiniz. bunun içinde bacak içi ölçünüzü almanız gerekir.

bisikleti alırken mümkün olduğu kadar yavaş hareket edin. aradan bir süre geçmesini bekleyin. forumlarda alacağınız bisikletle ilgili kullanıcı yorumları varsa onları okuyun. gene mümkünse alacağınız bisikletlerin hepsini deneyip kıyaslayın.

• Beğen
Tepkiler: bislet
bence böyle üst düzey markalarda fiyat donanım karşılaştırması yapmak en mantıklısı. hepsinin birbirine göre üstünlükleri olabilir. bu iki marka için şu bundan iyidir demek bence doğru olmaz ama ben şunu beyendim daha çok hoşuma gitti demek daha doğru olur diye düşünüyorum. o yüzden trek ve scott arasında kaldıysanız önce fiyat donanım karşılaştırması yapın onlarda denk ise kendi fiziğinize uygun olanı ve hoşunuza gideni alın derim

SCOTT iyi bir markadır ömür boyu garanti verir ama TREK' de dünya devidir unutmamak lazım bence TREK...

@Sunay Sezgin

Doruk Bisiklet İzmir
Tel: 0232 232 0600
Turgay yada Mustafa bey yardımcı olurlar.

@erdem öncel

Arkadaşın dediklerine katılıyorum. Mutlaka alacağınız bisiklete binerek deneyerek kara verin. Şimdiden hayırlı olsun.

Geri