Scudo Sports

Scott Aspect Serisi

doğru söylüyosun semih mtb yarışları için uygun deil çünkü 14kg fazla bir ağırlık

Scudo
Bütçeme göre bisikletler arasında Scott aspect serisi de mevcut :D Sedona 711d veya 751 ile karşılaştıracak olursak hangisinin tercihiniz olacağını merak ediyorum.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

sevgili göktuğ kardeşim.. scott derim.. hertürlü ihtiyacına cevap verecek..seni memnun edecek ve her türlü modifikasyona değecektir...

Al kurtul :) çok düşünme

Peki hazır bi scott aspect almak mı mantıklı , yoksa scott kadro üzerine makinayı toplamak mı ?. Hem performans hem fiyat açısından :D

torlamak her zaman normalden daha pahalı olur.eğer imkanın varsa hazır al.ama ben toplama zevkini yaşamak istiyorum diosan bilemem ama toplarsan daha pahalı olucana garanti veririm.

hazır almak daha ucuza gelir . aspect alana kadar scale al derim hemde daha hafif

@müjdat dede

1.Scale aspect'e kıyasla "çok" pahalı
2.Scale oturma pozisyonu aspecte göre oldukca rahatsız, tamamen yarışa göre ayarlanmış bir kadro.
Aspect : daha rahat, gidon yerleşimi daha yüksek, oturma pozisyonu daha konforlu ve uzun süreli kullanıma daha iyi gelir.

Bunları anlatmak gerekli.

Siz scale derseniz bir başkası çıkıpta boş ver bunları spark al full süsp olsun diyebilir.
Demek kabul edilebilir ancak arttıları ve eksileri de anlatmak gerekir.

Dostlukla.

kendı ıhtıyaç ve zevkınıze gore sedona toplatmanı tavsıye ederım.bende kullanıyorum bayağı süredir.gercek anlamda guzel bısıklet sıkıntısız,hazır fabrikasyon bisikletlere gore cok daha ıyı ve en azından size uygun bir bisiklet olacak.hangısını alırsanız alın saglıkla pedallayın bol pedallar

scale alma derim ben bana sorarsan çünkü 2 gün boyunca kullandıgım forumdaki kartal arkadaşınkini acayip rahatsız yarışmacılar için bir bisiklet bel ağrısı çektim kaç gün o kadar rahatsız.Aspect güzel ama onunda kadrosu iyi değilmiş scale e göre ama yarışmıcan için çokda önemi yok senin için.Ben sparka karar kıldım kesinlikle rahatıma düşkün oldugumdan onu alıcagım

http://www.dogaspor.net/modules/catalog/products/pr_01_3024_max.jpg
Kadro : Aspect Hydroformed Alloy 6061 Performance geometry Integrated headtube
Maşa : Suntour XCM-H with Lockout 100mm travel
Arka Vites : Shimano Acera RD-M360 24 Speed
Ön Vites : Shimano FD-TY 10 31.8mm
Vites Kolları : Shimano ST-EF50-8R EZ-fire plus
Fren Kolları : nil.
Fren : Scott Comp V-brake
Zincir : KMC Z-72
Ayna Kol : Shimano FC-M 191 w/CG 42x34x24 T
Orta Mil : Shimano BB-UN 26 Cartridge Type
Jantlar : Rigida Cyber 10 black
Lastikler : Scott OZON 26 x 2.0 27TPI
Furş : Ritchey Logic OE integ.
Arka Hazne : Shimano FH-RM30-8
Ön Hazne : Formula FM-21-FQR.
Pedal : Xerama SP-872N
Gidon : HL MTB-152 / Hi-Ten 620 mm, black 20mm Rise
Gidon Boğazı : Scott Comp JD-ST33 AS
Sele : SCT-10 SL Aspect 09
Sele borusu : Scott SPC-252 / 26.8mm
Ağırlık : 14.00 kg
Dişli : Shimano CS-HG30-8l 11-30T
Jant Telleri : 14 G, stainless
Hakkında Ki Yorumlarınızı Alabilir Miyim ?

Scott'larin donanimi genelde ayni fiyattaki rakiplerinden dusuk oluyor, cunku parayi daha cok kadronun kalitesine ve Scott markasinin guvenilirligine veriyorsunuz. Bu bisikletin de donanimi cok iyi olmasa da Aspect kadrosu gayet dayanikli ve ben Scott Hydroformed kadrolarin gorunusune bayiliyorum.

Beni endiselendirecek tek noktasi Scott'in kullandigi "integrated headtube" sistemi olurdu acikcasi, cunku bu sistemde furc takimi direk kadroyla temas halinde ve furc takiminin celigi zamanla kadronun aluminyumunu yipratacaktir. Bu yipranma ilerledigi takdirde de kadroyu degistirmekten baska care gorunmuyor.

Ingilizceniz varsa Chris King sirketinin bu konuda yaptigi aciklamayi da okuyabilirsiniz, gayet guzel aciklamislar bu sistemin sorunlarini:

(link)

• Beğen
Tepkiler: mert erdogan
aspect 45 almaya karar verdim kullanan varsa sizce nasil.bir arkadas kadronun daha cok yol için oldugunu söyledi ben bunu doga gezilerinde de kullanmak istiyorum köy gezileri..orman parkurlari vb. birde 14 kg agir gibi geldi cok fark edermi..

Geri