Scudo Sports

Schwalbe Marathon XR & Supreme Evolution

Baki Berk Kayalar

Forum Bağımlısı
Tepki
1.151
Tur için ikisinden birini alacağım ama karar veremedim :( Fiyat farkı pek yok. Özellikleri ve kullanım alanları birbiriyle neredeyse aynı. Bayramdan sonra almayı planlıyorum.

Supreme Evolution' un deseni çok güzel, Marathon XR ile asfalt dışında rahat gidebilme avantajım olacak?

Bunların ıslak zemin performansları hakkında biraz bilgi rica ediyorum.

Şu an kullandığım Scott Ozon lastiklerimle kuru havada kullandığım hızda ıslak zeminde istediğim gibi kullanabiliyorum. Acaba bunlarla da ıslak zeminde Ozonla olduğu gibi rahat edermiyim?

Sizce ne yapayım?

Scudo
Ben maraton xr tavsiye ederim çok dayanıklı sağlam ıslak ve kuru zeminde çok iyi performans sağlıyor yurtdışından gelen bisikletli turcuların büyük çoğunluğuda maraton xr kullanıyor ve buradanda satın alıyor ayrıca ödül almış bir lastik.

Schwalbe Marathon Supreme Evolution Şubat ayında gelecekmiş diye öğrendim Kaçkar Bisikletten ve yeni topladığım bisikletime Bontrager Satellite Elite 1,50 lastiklerden aldım. Dün akşam yağmur, her yönden esen serseri rüzgar ve minübüs caddesi ortamında hem hız açısından hem de ıslak zemin performansı açısından bir denemelik test edilmiş olsalar da tatmin ediciydiler. Patlamaya dayanıklı, içinde kevlar koruyucu bölge olan ve az da olsa biraz daha hesaplı lastikler olarak tavsiye edebilirim.

@Deloth

Bontrager Satellite Elite 1,50 lastiğinin fotoğrafını görebilirmiyim?

Teşekkürler..

Marta kadar vaktim var ama bulabilirsem Marathon XR alacağım galiba.. Çünkü her zaman asfaltta sürmüyorum. Orman yolları dışında sert sürüşler de yapmıyorum. Bu yüzden araziye daha uygun olan Marathon XR bana daha cazip geliyor.

Geri