mehmetbulak
Ultra Bisiklet Yarışçısı
- Tepki
- 519
- İsim
- Mehmet Bulak
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
- Garanti Durumu
- Garantisi Yok
- Materyal
- Diğer
- Ruble Uyumu
- Diğer
- Lastik/Jant Parça Tipi
- Dış Lastik
- Jant veya Lastik Türü
- Clincher
- Lastik/Jant Boyu
- 27,5 inch
- Marka
- Schwalbe
- Model
- Marathon Plus 700x28
- Bulunduğu Şehir
- İstanbul (Avrupa)
- Kargo Seçenekleri
- Satıcı Ödemeli
- Fiyat
- 450
- Kullanım Süresi
- 0 km
- Durumu
- Sıfır
- İletişim
- 0554 890 21 22 (whatsapp)
sıfır km kullanılmamış ucuz lastik. Piyasa fiyatının yarısına!
İnternetten aldığım 2 adet 28'lik lastikten maalesef birini kullanamıyorum. Bisikletim arka tekerde max 25 lik lastiğe kadar izin veriyor. O yüzden büyük ümitlerle aldığım lastiği satıyorum. Bir süre elimde yedek olarak tutsam mı diyordum, malum fiyatlar her geçen gün artıyor ama bu taş gibi lastiğe hiç bir şey olmadığı için yedeğe gerek yok
Daha önce kullandığım Marathon Plus lastikle dağ taş, yağmur çamur yol gittim, bırak patlamayı bari biraz havası insin ya, yok arkadaş. Lastik değil taş yapmışlar helal olsun.
Lastiği alana şimdiden hayırlı olsun.
İnternetten aldığım 2 adet 28'lik lastikten maalesef birini kullanamıyorum. Bisikletim arka tekerde max 25 lik lastiğe kadar izin veriyor. O yüzden büyük ümitlerle aldığım lastiği satıyorum. Bir süre elimde yedek olarak tutsam mı diyordum, malum fiyatlar her geçen gün artıyor ama bu taş gibi lastiğe hiç bir şey olmadığı için yedeğe gerek yok
Daha önce kullandığım Marathon Plus lastikle dağ taş, yağmur çamur yol gittim, bırak patlamayı bari biraz havası insin ya, yok arkadaş. Lastik değil taş yapmışlar helal olsun.
Lastiği alana şimdiden hayırlı olsun.
Son düzenleme: