Scudo Sports

Schwalbe lastik hakkında

Uğurcan_9

Üye
Tepki
3
İsim
Uğurcan
Bisiklet
Bianchi
Schwalbe Lastik hakkında bilgi verirmisiniz

Scudo
@Uğurcan_9 schwalbe hangi lastik? Ölçü ne, ne tür bisiklet için vs. gibi bir sürü soru size geri döner bu soruya karşılık. Açın Google a yazın schwalbe diye, aklınıza gelen gelmeyen her türlü soruya yanıt bulursunuz. Biraz gayret...

Vereyim küçük dostum :) öncelikle forum açmadan önce arama kısmına schwalbe yazıyorsun. Yazanları okuyorsun sonra google a yazıyorusn okuyorsun, hala tatmin olmadın cevap veriyoruz.

Bilgilendirdiğiniz için teşekürler :):)

Kullandığım çok iyi lastik, Her türlü lastiği mevcut çok kaliteli yapısı var kolay kolay lastiğiniz patlamıyor
Biz tuzlu bir lastik ama her 2 günde bir lastik yaması yapmaktan çok iyidir... Siz lastiği nerede kullancaksınız
kullanım alanına göre bilgi vereyim.

Mtb bisiklet alacağım ona takmayı düşünüyorum ama 2.20mm

2.20mm bisiklet lastiği değil buz pateni olur ancak...

• Beğen
Tepkiler: ilker ates
Merhaba arkadaşlar schwalbe lastik neden resimdeki gibi olur? Havası 100 psi iken bombe yapıyor. Ne yapacağız? Teşekkürler 20210613_202403.jpg20210613_202403.jpg20210613_202403.jpg

Herkese keyifli forumlar.. Michelin protek 700x32 tur dış lastiklerim için, profesyonellerin de tercih ettiği schwalbe iç lastik kullanacağım.. Vittoria, kenda, michelin gibi iç lastikler konusunda özellikle en büyük artı ayırt edici özelliği hafifliği olarak görünüyor.. Ayrıca yapısı yumuşak olmasından jant ve dış lastik arasında tam iletişim sağlıyor.. Ancak modellerin bazıları sv bazıları av ve kodlu şekilde ayrılıyor.. Av19 sv 19 arasında ne farklar vardır?

Selam hocalarım.

Öncelikle lastiğim Schwalbe One Raceguard 700x25c

Bugün 80 km lik turumun 50. Kilometresinde lastiğim hafif yanak çıkarttı. İç lastik çok hafif bombe yaptı kenardan. Hemen farkettim ve indirdim. Sonra elimle yerleştirmeye çalışıp şişirdim. Ancak bu işi halledemedik. 1 km ötedeki köye lastik balansı bozuk şekilde zıplaya zıplaya geçtik kahveye oturduk.

Sonra 3 kişi birleşip lastiği sökmeye başladık. Ne yaparsam yapalım lastik illa taşıyordu ve bombe yapıyordu. 3 kişi bu sorunu 1.5 saat çözemedik. En son ...ler böyle işi deyip lastik seke seke devam ettik yola. Belki iç lastiktendir diye iç lastiği de değiştirdik bu arada ama yine de yaptı

Lastik hala tam olarak oturmamıştı. Tam 5 km kala patladı. Sonra şişirdim ve bı daha inmedi. Doğru bisikletçiye sürdük çünkü 3 kişi de illallah ettik. Lastik sökerken işkence çekiyoruz, takarken işkence. Bıktık yani. Neden inmedi anlamış değilim

Sonra bisikletçi lastik değişecek dedi. Bana direk lastik önermeye başladı. Yarın uzman bı bisikletçiye gideceğim gerçekten işinde uzman ne derse onu yapmayı düşünüyorum.
IMG20250715145012.jpgIMG20250715145023.jpg

IMG20250715145113.jpg
Buyrun inceleyin.

Şimdi buraya sorum şu:

Sizce bu lastik değişmeli miyim?

Degistirsem ön farklı desen arka farklı desen olursa sıkıntı olur mu sizce??

Ayrıca 5 km kala patlamasına rağmen sisirince neden inmemiş olabilir??

Aynı lastiği asla almayacağım çünkü söküp takması işkence. Arkadaşınki patlayınca şipşak değişebiliyoruz ama bu tam bı işkence.

mtbci olarak 2 set scwalbe eskittim kullanıcı yorumu olarak üst seviye lastik almayacaksınız düşük modelleri harbiden kalite/fiyat olarak sınıfta kalıyor yüksek modellerine zaten erişemiyoruz
rapid rob ıslakta kullanıcaksanız korkutucu bir lastik lastik dişleri erimekten çok kopuyor
rocket ron racing ralph olarak kullandığımda lastik 10. defa kullandığımda yanal yüzeyden yarılmaya başladı ağır arazi görmedi sadece cross country disiplinde kullandım

Schwalbe kullanıyorum hep. Bi zaman denk geldim. Her modeli iyi değil. Kojak mesela asfalta tutunan slick dümdüz dişsiz bir lastik. Ancak yurdum asfaltlarında asorti şeyler oluyor, nal mıhı, çivi, cam parçası, vb gibi. Onlara gelemiyor kendisi.

Her schwalbe Ülkem yollarına uyum sağlamıyor.

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Selam hocalarım.

Bugün 80 km lik turumun 50. Kilometresinde lastiğim hafif yanak çıkarttı. İç lastik çok hafif bombe yaptı kenardan. Hemen farkettim ve indirdim. Sonra elimle yerleştirmeye çalışıp şişirdim. Ancak bu işi halledemedik. 1 km ötedeki köye lastik balansı bozuk şekilde zıplaya zıplaya geçtik kahveye oturduk.

Sonra 3 kişi birleşip lastiği sökmeye başladık. Ne yaparsam yapalım lastik illa taşıyordu ve bombe yapıyordu. 3 kişi bu sorunu 1.5 saat çözemedik. En son ...ler böyle işi deyip lastik seke seke devam ettik yola. Belki iç lastiktendir diye iç lastiği de değiştirdik bu arada ama yine de yaptı

Lastik hala tam olarak oturmamıştı. Tam 5 km kala patladı. Sonra şişirdim ve bı daha inmedi. Doğru bisikletçiye sürdük çünkü 3 kişi de illallah ettik. Lastik sökerken işkence çekiyoruz, takarken işkence. Bıktık yani. Neden inmedi anlamış değilim

Sonra bisikletçi lastik değişecek dedi. Bana direk lastik önermeye başladı. Yarın uzman bı bisikletçiye gideceğim gerçekten işinde uzman ne derse onu yapmayı düşünüyorum.
328788 dosyayı görüntüle328789 dosyayı görüntüle

328790 dosyayı görüntüle
Buyrun inceleyin.

Şimdi buraya sorum şu:

Aynı lastiği asla almayacağım çünkü söküp takması işkence. Arkadaşınki patlayınca şipşak değişebiliyoruz ama bu tam bı işkence.
Dostlar yardımcı olsanız yok mu bilen biri kazıklanmak istemiyorum

Selam hocalarım.

328788 dosyayı görüntüle328789 dosyayı görüntüle

328790 dosyayı görüntüle
Buyrun inceleyin.

Şimdi buraya sorum şu:

Resimlerden anlaşıldığı kadarıyla zaten lastiğin yanak kısımları pert olmuş. Bu haliyle ben kesinlikle sürüşe çıkmazdım. Acilen değiştirilmesi lazım.

Resimlerden anlaşıldığı kadarıyla zaten lastiğin yanak kısımları pert olmuş. Bu haliyle ben kesinlikle sürüşe çıkmazdım. Acilen değiştirilmesi lazım.
Bugün bisikletçiye gidip soracağım. Kazıklanmak için sordum.

Arka desen farklı on desen farklı olsa değişen bir şey olur mu

Bugün bisikletçiye gidip soracağım. Kazıklanmak için sordum.

Arka desen farklı on desen farklı olsa değişen bir şey olur mu
Desen dediğiniz şeyi anlamadım ama farklı marka model lastik takmak sorun olmaz. Önemli olan lastiğin mm cinsinden ölçüsü, telli ya da katlanır olması vs.

• Beğen
Tepkiler: brk34
Geri