brk34
Daimi Üye
- Tepki
- 124
- İsim
- isimsiz
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Lastik değişimine gerek yok dedi bisikletçim.Selam hocalarım.
Öncelikle lastiğim Schwalbe One Raceguard 700x25c
Bugün 80 km lik turumun 50. Kilometresinde lastiğim hafif yanak çıkarttı. İç lastik çok hafif bombe yaptı kenardan. Hemen farkettim ve indirdim. Sonra elimle yerleştirmeye çalışıp şişirdim. Ancak bu işi halledemedik. 1 km ötedeki köye lastik balansı bozuk şekilde zıplaya zıplaya geçtik kahveye oturduk.
Sonra 3 kişi birleşip lastiği sökmeye başladık. Ne yaparsam yapalım lastik illa taşıyordu ve bombe yapıyordu. 3 kişi bu sorunu 1.5 saat çözemedik. En son ...ler böyle işi deyip lastik seke seke devam ettik yola. Belki iç lastiktendir diye iç lastiği de değiştirdik bu arada ama yine de yaptı
Lastik hala tam olarak oturmamıştı. Tam 5 km kala patladı. Sonra şişirdim ve bı daha inmedi. Doğru bisikletçiye sürdük çünkü 3 kişi de illallah ettik. Lastik sökerken işkence çekiyoruz, takarken işkence. Bıktık yani. Neden inmedi anlamış değilim
Sonra bisikletçi lastik değişecek dedi. Bana direk lastik önermeye başladı. Yarın uzman bı bisikletçiye gideceğim gerçekten işinde uzman ne derse onu yapmayı düşünüyorum.
328788 dosyayı görüntüle328789 dosyayı görüntüle
328790 dosyayı görüntüle
Buyrun inceleyin.
Şimdi buraya sorum şu:
Sizce bu lastik değişmeli miyim?
Degistirsem ön farklı desen arka farklı desen olursa sıkıntı olur mu sizce??
Ayrıca 5 km kala patlamasına rağmen sisirince neden inmemiş olabilir??
Aynı lastiği asla almayacağım çünkü söküp takması işkence. Arkadaşınki patlayınca şipşak değişebiliyoruz ama bu tam bı işkence.
Ben de iç lastik alıp yola devam ediyorum