Scudo Sports

satlık CESUR ve KHS kadro

@hakkoy

Konuyu daha fazla uzmadan gönderdiğiniz için teşekkürler.
Lastikleri jantsetiyle beraber göndericektiniz fakat sonra gönderirim dediğiniz için ben de anlayışla karşıladım ve tamam dedimi fakat şuanda belirttiğiniz ifadeler içinde parası ödenmemiş hiçbirşey yoktur hepsini sizinle olan anlaşmamız sonucu bana gelen ürünlerdir.
Ayrıca bugün verdiğiniz kargo kodu da yanlış ya da numarasını okuyamıyorsunuz sorun değil kargo elime ulaşmadan birşey demek istemiyorum ben sadece zamanında yapsaydınız bunları olay bu kadar uzamazdı demek istiyorum.
Yukarıda bizzat belirtiğim gibi olaylar olmuştur bunları bir anlık duruma katlanamama ile yazılmış olup telefondan cevap alamama başlıca sebebidir ancak siz beni arayarak bugün bana ulaştınız ve böylece birbirimize olan yükümlülükleri yerine getirmiş olduk:eek: Kargo elime ulaşmadan yine birşey demek istemiyorum size yapmış olduğunuz saygı ve anlayıştan dolayı hala minnettarım TEŞEKKÜRLER

Scudo
@Zeki.Alper

kardei lastikleri para karşılığı almadın karşılığında ödeme yapmadığın bir şey ben sana mecbur olduğum için yada anlaşma karşılığı vermedim. o birinin işine yarasın istediğim için verdim. anlaşmayı v.s. alakası bile yok her neysede .

senden yine rica ediyorum konuyu daha fazla uzatıp gereksiz yazılar yazma özelden yada açılan konuya.

yeter

@hakkoy

Tamam anladım şimdi:) Allah razı olsun Soner abi msn e girdiginde konusalım bunları lütfen

kadro dj-masa a.m.-jantlar dh
bu 3'seyi topla sonrada ortalamansini cikar ve kullan
Ayrica ilan guncel
saygilar

bole bır kadro nasıl gıtmıyor sasıyorum dogrusu, khs baya ıyı yorumlar alan bır kadro ;)

Kadro için punkermanmania sizinle görüşmek istiyor.. satılmadıysa :)

ilan güncel satılmadı her ikiside duruyo

saygılar özelden görüşebiliriz. yada msn den

saygılar

ilan güneldir .
ufak bir değişiklik resimdeki (komple ) bisiklet satılıktır. resimdeki ekipman
arka aktarıcı ,zincir,ruble : s-ram :50 tl
maşa:marzchi a.m.-1 - 300 tl
gidon :easton -40 tl
-gidonboğaz:amoeba scud dj-dh : 20 tl
lastikler specialized 2.20
frenler : hayes trail am-fr tarzı için (bilen bilir )300 tl
göbekler : novatech arka standart qr ön ise 20mm ve QR uyumludur :200 tl(1.5 ayoldu alınalı)
jantlar: vuelta marka resimde'ki (DEĞİLDİR) onunda remini en yakın zamanda buraya koyacağım :150 tl
( detaylı isteyenler için msn ile resim yollayabilirim soner.yaman@hotmail.com)

son olarak fiyat konusunda konuşmak isteyenler msn aracılığı ile ulaşabilirler
özelden cep no da yollayabilirim

saygılar

Geri