Scudo Sports

Satılık Trek 6300 ( XT ) (parça satışı başlamıştır)

Scudo
Cateye arka flaşör bu resimdekinden --> (link)

sigma flaşörü ise satmaktan vazgeçtim çünkü gidona bağlantı aparatı kırık ...modeli quadro

İlan günceldir...fiyatlarda pazarlık payı vardır...elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

özel mesaj gönderdim. akşam ümraniye civarlarında olacağım, acil cevap bekliyorum.)

sadece sele borusunu satar mısınız? satarsanız sele borusunun ölçüleri nedir?

Güncel parçalar ve fiyatları

Parçalar
Kadro: Trek 6300 + AlüminyumSele Kelepçesi + Bontrager Sele Borusu (Fiyat: 500tl)
Aynakol : Shiamano X T Göbekteki çinmalı Rulmanlar SKF ile değiştirilmiştir. Orta dişli çeliktir ( Uzun ömürlü) ( Fiyat : 180 TL)
Fren : Rotorlar Shimano XT ( çok az kullanıldı )(Fiyat: 70tl)
Jant seti: Mavic Crossride Disk CL (Fiyat:250tl)
Pedal: Shimano SPD 520 (Fiyat: 40tl)
Gidon - Gidon boğazı: Amoeba Scud (Fiyat: 35tl)
Sele: Velo (Fiyat: 40tl)
Lastikler: Maxxis Larsen TT (Fiyat: 50tl Diş durumu iyi ancak beklediği için üzerinde kılcal çatlaklar var)
Cateye KM Saati Fiyat : 30 TL

km. saati, gidon ve gidon boğazı için yazışmıştık. çarşamba veya perşembe akşam iftar sonrası müsait olur musunuz? mesaj atamıyorum mail kapasiteniz dolmuş.

mail kutumu boşalttım...musait olmaya çalışırım tabiki..haberleşiriz tekrar belirttiğiniz günlerde

Merhabalar bn aynakolu almak istiorum fakat ankaradaim. Nasil yapabiriliz alisverisi

Hesaba havale ( veya eft) yaptıktan sonra ilk fırsatta belirttiğiniz adrese kargolarım..yani bugün havaleyi yaparsanız en geç yarın kargolarım..

Gidon ve gidon boğazının ağırlığı,uzunluğu ve ölçüsü nedir bilgi verebilir misiniz?

Gidon , Gidon boğazı ve Km saati volkan akmeşe adlı arkadaşa satılmıştır ....hayırlı olsun...

Geri