Scudo Sports

Satılık Trek 6300 ( XT ) (parça satışı başlamıştır)

Scudo
Cateye arka flaşör kalem pillemi çalışıyor.
sigma flaşörü ise satmaktan vazgeçtim yazmıştınız
Sadece gidona bağlantı aparatı kırık ise ben ayarlarım diğer fonksiyonları çaılşıyor ise bana fiyatlarını bildirirmisiniz.
Kadroyu zincirden koruyucu shimano bant ücretini de alabilirmiyim.
Tşk...

Cateye ince kalem pil(AAA) ile çalışıyor.Fiyat 15TL
Sigma flaşörü 20 TL'ye veririm..gidon bağlantı aparatını yanında veririm..(büyük ihitmalle düzeltebilirsiniz)
Shimano bantı ise alırsanda 10 TL
Hepsi birlikte alırsan 40TL yaparım...

Bana hesap bilgilerinizi özelden iletirseniz havaleyi geçerim.
Bende size adres bilgilerini ileteceğim.
Yurtiçi kargo ile gönderme imkanınız olabilir mi?
Teşekkürler...

Bana hesap bilgilerinizi özelden iletirseniz havaleyi geçerim.
Bende size adres bilgilerini ileteceğim.
Yurtiçi kargo ile gönderme imkanınız olabilir mi?
Teşekkürler...

@halil ibrahim ayyıldırım

Özel mesajınız bana ulaşmadı. Sanırım mesaj kutusu dolu olduğundan dolayı..Tekrar denerseniz büyük ihtimalle ulaşır...

Cateye, Sigma flaşörü ve Shimano bantı alıyorum
Hesabınıza gönderirim.
Özelden mesajım için de cevap verirseniz.
Belki onun içinde uygun olursa anlaşabiliriz.
Tşk.

CAteye arka flaşör, sigma ön far ve shimano bant atakan koçak adlı arkadaşa satılmıştır..Hayırlı olsun..

Haddi aşmak gibi olmasın ama birşey söylemek istiyorum. Satılan parçalar var ve bunlar farklı farklı sayfalarda. Neyin satılıp neyin satılmadığını anlamak için bütün mesajları okumak zorunda kaldım. Benim gibi nicesi vardır. "İlan günceldir..." yazısına ilave olarak "Satışta Olan Parçalar:" şeklinde bir metin ekleyip kalan parçaları fiyatlarıyla beraber yazarsanız sonuca daha çabuk ulaşabileceğinizi düşünüyorum. Böylece biz de 40 tane mesajı okuyup boşa zaman kaybetmemiş oluruz. Unutulmamalıdır ki "Satış-Pazarlama Teknikleri" ticaretin önemli konularından birisidir :cool:

@Halil EROĞLU

Haklısınız uyarınız için teşekkürler...yarın bu durumu düzeltirim...

Kalan parçalar
Kadro: Trek 6300 + AlüminyumSele Kelepçesi + Bontrager Sele Borusu (Fiyat: 500tl)
Aynakol : Shiamano X T Göbekteki çinmalı Rulmanlar SKF ile değiştirilmiştir. Orta dişli çeliktir ( Uzun ömürlü) ( Fiyat : 180 TL)
Rotorlar : Shimano XT ( çok az kullanıldı )(Fiyat: 70tl)
Jant seti: Mavic Crossride Disk CL (Fiyat:250tl)
Pedal: Shimano SPD 520 (Fiyat: 40tl)
Sele: Velo (Fiyat: 40tl)
Lastikler: Maxxis Larsen TT (Fiyat: 50tl Diş durumu iyi ancak beklediği için üzerinde kılcal çatlaklar var)
Giro Rift Kask : 120 TL

İlan günceldir...

İlan günceldir...

Kalan parçalar
Kadro: Trek 6300 + AlüminyumSele Kelepçesi + Bontrager Sele Borusu (Fiyat: 500tl)
Aynakol : Shiamano X T Göbekteki çinmalı Rulmanlar SKF ile değiştirilmiştir. Orta dişli çeliktir ( Uzun ömürlü) ( Fiyat : 180 TL)
Rotorlar : Shimano XT ( çok az kullanıldı )(Fiyat: 70tl)
Jant seti: Mavic Crossride Disk CL (Fiyat:250tl)
Pedal: Shimano SPD 520 (Fiyat: 40tl)
Sele: Velo (Fiyat: 40tl)
Lastikler: Maxxis Larsen TT (Fiyat: 50tl Diş durumu iyi ancak beklediği için üzerinde kılcal çatlaklar var)
Giro Rift Kask : 120 TL

Bu akşam güncel fotograflar ekleyeceğim...

Fotograf makinamı arkadaşa vermek zorunda kaldığım için cep telefonu ile denedim ancak çok kalitesiz bir görüntü çıktı. o yüzden fotograflar biraz ertelenmiştir..

İlan günceldir...Ciddi alıcılara elimden geleni yaparım..

Geri