Scudo Sports

Satılık Trek 6300 ( XT ) (parça satışı başlamıştır)

merhaba iyi satışlarilanı şöyle bir incelede bende böyle bir bisiklet bakıyodumda ben ve herkesi bilgilnsin diye bir kaç sorum olacaktı. bisiklet ne kadar kullanıldı km olarak? bisikleti sıfır olarakmı almıştınız? bisiklet toplamaysa ekipmanlar aynı zamanda mı? aynı seri ekipmanlarmı kullanıldı. teşekkür ediyorum tekrardan iyi satışalr diliyorum

Scudo
Ayna kol , ruble ve ön vites aynı seri xt, fren sistemi viteskolu ve arka vites aynı seri xt,. bisiklet toplamadır. jant seti, vites kolu, fren sistemi çok çok az kullanılmıştır.
çoğu parçayı sıfır aldım. ikinci el olarak aldığım parçalar ise arkadaşımdan tedarik ettim. parça konusunda sıkıntınız olmasın. kendi bindiğim bisikletin bütün parçalarına özen gösteririm..bisikleti satma sebebim hem nakit ihityacı hemde vakit bulamamak ve birazda sağlık sorunu( geçici birşey )

iyi dilekleriniz için teşekkürler...

Fren Sistemini ve Vites Kollarını rezerve edermisiniz ?

Fren sistemi ve vites kolları satılmıştır.

İlan günceldir..

Bisiklet artık parça parça satılıktır...İlan günceldir...

Güvenilir Satıcı,Temiz Ürün,Hızlı Kargo Fethi Aktunç`a Teşekkürlerimi Sunarım.
( Ben bir ara Fren setini ve Vites kollarını sıfır zannettim :D )

Jant seti fiyatı 280 TL 'dir eğer lastikleride almak isterseniz çok uygun fiyata veririm..

Parçalar
Kadro: Trek 6300 + AlüminyumSele Kelepçesi + Bontrager Sele Borusu (Fiyat: 600tl)
Maşa: Rock shox - Duke race (Fiyat: 200tl)
Aynakol : Shiamano X T Göbekteki çinmalı Rulmanlar SKF ile değiştirilmiştir. Orta dişli çeliktir ( Uzun ömürlü) ( Fiyat : 200 TL)
Fren seti: Rotorlar ( çok az kullanıldı )(Fiyat: 85tl)
Jant seti: Mavic Crossride Disk CL (Fiyat:280tl)
Pedal: Shimano kilitli pedal (Fiyat: 40tl)
Gidon - Gidon boğazı: Amoeba Scud (Fiyat: 35tl)
Sele: Velo (Fiyat: 40tl)
Lastikler: Maxxis Larsen TT (Fiyat: 50tl Diş durumu iyi ancak beklediği için üzerinde kılcal çatlaklar var)

Shimano SPD M520 modelidir .. Kalleri ile birlikte 50 TL olacaktır.

Birkaç parçanın fiyatını eklemedim. En yakın zamanda ekleyeceğim..İlan günceldir...

benimle irtibata geçer misiniz lütfen..telefon numaramı mesaj olarak atıyorum.

özel mesaj gönderemiyorum kutunuz dolmuş temizlerseniz mesajım var=)

Cateye Km saati : 30 TL..Herhangi bir sıkıntısı yoktur.

Özel mesaj kutunuz dolu.Aynakolla ilgileniyorum :)

Özel mesaj kutusunu boşalttım.. Kusura bakmayın...Şimdi gönderebilirsiniz..

Geri