Scudo Sports

Sarıyer

merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım istanbul sarıyerde oturuyorum sarıyerlibisikletçi tavsiye etti gerçekten güzel bir site çok güzel bilgiler var.tekrar selamlar herkese...

Scudo
hoşgeldin fatih.bizde sahildeyiz.zaman zaman gece turları da yapıyoruz.tanışırız umarım ilk fırsatda..

İnş. ben de isterim tanışmayı kabul ederseniz 2 arkaşımla turlara zevkle katılırız

kabul etmek ne demek kardeşim.turlarda belirli kurallar vardır.bunlar tamamen güvenliğimiz için.gerek benim gerek se diğer tur düzenleyen arkadaşların kurallarına uymaya gayret ettiğiniz sürece her zaman aramızda yeriniz var...her türlü konuda destek olmaya çalışırız...görüşmek üzere...

Hoşgeldin bende yeniyim Fatih senin oralara doğru pedallıyorum hafta sonları bir gün denk geliriz artık :)

Merhaba

Maslak Darussafaka mh ikamet etmekteyim ve aktif olarak bisiklete binecek grup arayişi içerisindeyim, turlarinizdan beni de haberdar ederseniz çok sevinirm.

Hosgeldiniz :) keyifli pedallar ...

@Ayca Kurtcan

Fatih abim şu sıralar nete giremiyor.Zaten Turların organizasyonunu genelde ben yapıyorum. o yüzden sizede haber veririm.Hatta Yarın bir sahil gezisi yapmayı planlıyoruz isterseniz katılabilirsiniz.

Selamlar arkadaşlar.. Sarıyer/Ptt Evlerindenim. Yaklaşık bir hafta önce Kron xc 250 aldım. Nette araştırma yaparkende sitenize rastladım. Güzel ve bilgilendirici bir site. Henüz başlangıç seviyesindeyim..

Merhaba bende Kocataş'ta oturuyorum sitemize hoşgeldiniz :) Sizin ordaki bisikletçi Hakan abide olan yeşil XC250'yi mi aldınız yoksa :D

Hoşbulduk.. Evet Hakan abideki V frenli XC250 yi aldım. Çokta memnunum. Saolsun Hakan abi kolaylıkda sağladı alırken. Görüşmek üzere..

hayırlı olsun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin :) Bugün Hakan abinin ordaydım o bisiklet görmeyince ve sizin mesajınızı görünce tahmin ettim doğru çıktı :) O bisiklette gözüm kalmıştı haberiniz olsun :D

Bayağı bir kişinin gözü kalmış sanırsam :). Dikkat çekici bir bisiklet. Grisi ve Yeşili arasında kalmıştım . Yeşilinde karar kıldım.. Henüz bisiklete alışma aşamasındayım. Sonrasında yollar beni bekler :)

Gri dediğiniz disk frenli olandı sanırım o sizdekinin abisi yani bir üst modeli olan XC500'dü ve donanımlarının çoğu Shimano olmakla beraber kilitlenebilir maşa vardı.İmkanınız varsa keşke onu alsaydınız :) Yakın bir zamanda R.Kavağına gitmeyi düşünüyoruz ay sonu gibide Durusu Gölü'ne gitcez.Sizde bize katılabilirsiniz tabi isterseniz.

Gri olarak XC250nin Grisini düşünüyordum. XC 500 içinde ilerleyen zamanlarda artık. Kavağa gelebilirim ama durusu gölü için aynı şeyi söyleyemiyeceğim . Zira kondisyonum yetersiz kalabilir. Bir kaç ufak ayar yaptırmam lazım. Onlardan sonra hazır olacak bisiklet. Bugünde ilk sorunumu yaşadım ve tam Tarabya Otelinin önünde lastiğim patladı. Umarım başka sorunlar yaşamam :)

Kusura bakmayın yanlış anlamışım :) Bugün bizde Tarabya'ya gittik mahallede turlarken saat 3.30 gibi birden bire Tarabya'ya gidelim mi dedik ve kendimizi Tarabya'da bulduk sonra da ara sokaktan Cent Koleji'nin ordan doğru Hacıosman'a çıktık ve Hacıosman bayırından sallandık ve eve döndük aşağı yukarı 13-14 km yaptık.

Merhaba Arkadaşlar,

42 yaşımdan sonra yine sardım bisiklet sevdasına. 20'li yaşlarda tepesinden inmezdik. Şimdi yeni taşındığımız Sarıyer'de imkanların da elvermesiyle beraber yeniden bir bisiklet aldım. Bu aralar kısa turlarla kondisyon tutmaya çalışıyorum. Henüz gezilere katılacak kadar formda değilim. Kısa zamanda yetişeceğim.
Bu arada bisikletim Specialized Hardrock 29er Sport INT Disc. Kısa zamanda fotoğraflarını da ekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
Hosgeldiniz , inşallah en kısa zamanda formunuza kavusursunuz tekrar bisiklete başlamanızı da tebrik etmek lazım doğrusu :)

Geri