Scudo Sports

Sarıyer

hımm sorun hala geçerlimi bilmiyorum ama dün sarıyer bölgesinde bir bisikletçi keşfettim adam gerçekten çok başarılı. yerini tarif ediyorum. büyükdereyi geçtikten sonra çayırbaşı ışıklarından içeri gir stadyumuda geç ilerde sağ tarafta kalıyor. dükkanın önünde kron marka bisiklet asılı beyaz renkte. tavsiye ederim

Scudo
Merhaba arkadaşlar,Edirne'den yazıyorum,2 sene önce mezun olan TÜBİT(Trakya Üniversitesi Bisiklet Topluluğu) üyesi bir arkadaşımız bugün email atmış. Sarıyer Belediyesi ve Üreti-Yorum adlı kuruluşun beraber düzenleyeceği "Küresel Isınma ve Çevre" başlıklı etkinlik için bisiklet turu düzenlencekmiş,bizlerden destek istiyor İstanbul'a gelemeyeceğimiz için bende emaili aşağıda sizlerle paylaşıyorum.

Sağlıcakla kalın .

"5-12 tarihleri arası sarıyer belediyesi ve ureti-yorum.org un düzenlediği küresel ısınma ve çevre başlıklı etkinliğe edirne bisiklet topluluğunu yaşanabilir bir dünya için bedal çevirmeye çağırıyoruz. paneller resim sergileri ve konserlerle devam edecek etkinlikler net program bir kaç gün içersinde elinizde olur. not:ilişkide oldugunuz bisiklet topluluklarına haber verirseniz çok iyi olur.
ayrıntılı bilgi www.ureti-yorum.org herhangibir isteğiniz olursa haber verirseniz seviniriz."

Merhaba herkese, hemen hemen her gün başlangıç: Cankurtaran; varış: Sarıyer ve dönüş başlangıç Sarıyer; varış: Cankurtaran olmak üzere çıkıyorum. Bazen bir veya iki arkadaşım da oluyor, katılmak isteyen var mı?

bende beşiktaş sarıyer rumeli feneri rotasını yapıyorum yağmazsa hafta sonları hafta sonu erken saatte yollar daha bir boş oluyor

@Ali Emre Akcan

Öyleyse haberleşelim, çıkmadan önce, beşiktaşta buluşup devam edebiliriz sanırım ne dersiniz?...

Bugün akşam saatlerinde çıkıcam, katılmak isteyen olursa haberleşelim...

bende besıktas sarıyer arası suruyorum, tabıkı tek basına zor oluyor. bu ara fınallerım oldugundan bır ıkı hafta sonra mumkun olacak.sıze katılabılırmıyım besıktastan?

@berat cansız

Benim de finallerim var, derslerden dolayı bir kaç haftadır çok az bisiklet kullanıyorum, 2 hafta sonra da bisikletimi de alıp Balıkesir' e gidiyorum. Kısmetse dönüşte... Yakın zamanda çıkarsam buradan haberleşebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: berat cansız
bu aralar tura cıkmıyormusunuz? ruveyda aynı okuldaymısız sımdı farkettım okula gıdıyormusun hıc bısıkletle?

@berat cansız

Merhaba, bu mesajı yeni gördüm... Okula bu dönem hiç gitme fırsatım olmadı havalar yüzünden şimdi de yine bir final dönemindeyiz yine gidemiyorum. Haziranda maslak kampüsüne yakın bir yere taşınıyorum, güz döneminde hava elverdikçe bisikletle gelip gidicem.

Merhaba ben istanbul sarıyerden kadir herkesle tanışmak isterim daha bisikletim yok ama almayı düşünüyorum dağ bisikleti 400 lira bütçem var.

Merhaba arkadaşlar Bahçeköy de oturup bisiklete binenlere sesleniyorum, buluşup tanışalım beraber pedallayalım. Ben imkan buldukça basıyorum pedalın gözüne ama tekbaşına sıkıcı oluyo. Buarada semtimizde trek mağazası açılmış geçenlerde görüp uğradım, gerçi trekten başkasını tanımayız diyorlar ama olsun insanın hoşuna gidiyor böyle bi mağaza görmek, ayrıca çayırbaşında bir bisiklet tamircisiyle tanıştım iyi bir arkadaşa benziyor sağ olsun yardımcı oldu bisikletin ufak bi sorunu vardı hallettik, kısacası bizim semtte herşey müsait Belgradı zaten saymıyorum başlıbaşına bir fenomen e sahil desen 5 dakka mesafede, bizim köpeklerde akıllı saldırmıyorlar bisikletçiye "abi saygımız sonsuz diyorlar" e daha ne duruyoruz. Belkide bir oluşum varda benim haberim yok, herneyse bekliyorum. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Merhaba Kadir abi epeydir foruma uğramıyodum bi uğrıyım dedim tesadüfen konunu gördüm hemen girdim.Bende Sarıyer Kocataş mahallesinde oturuyorum bilirsin belki.Büyükderenin yukarısında.bizde geçen arkadaşlarla mahallemizden başlayıp orman yolunu ( kullanarak Bahçeköye indik Mahallemizden bahçeköye inen bir yol bilirsiniz belki adını şuan hatırlamıyorum ama Kılıçpınar Lokantası diye geçiyo genelde o yoldan Bahçeköye indik aynı şekilde yine orman yolundan Hacıosmana çıktık ve Hacıosman bayırından aşağı indik sonra Tarabya'ya gittik ve arkadaşımın bisikletinin arıza vermesi sonucu geri dönmek zorunda kaldık ve Çayırbaşındaki bisikletçide yaptırıp tekrar evimize çıktık evden kapımın önünde 0'ladığım günlük km geldiğimde37 gösteriyodu.

@sarıyerlibisikletçi

Turunuzu gördüm Cengizhan, umarım birgün birlikte pedallarız sende o güne kadar kask almış olursun :in:

Merhaba,

Sarıyer tarafında yol bisikletli orta üst (üst olmayan :) ) performanslı bir grupla/arkadaşla pedallamak istiyorum. Bu güzergahta pedallayan arkadaşlar var mı?

ege

Ahmet abi merhaba.Kaskımızı aldık hazırlıklara başladık.Nisan ayının 21'i ya da 22'sinde yine bir tur yapmayı planlıyoruz.Seni de aramızda görmek ve bilgilerinden faydalanmak isteriz.:)

Cengiz maalesef tura katılma şansım yok ben şu an datça dayım buralarda dağ bayır sürüyorum bisikleti, istanbula herhalde kasımda falan gelirim. Orda olsam kesin katılırdım düşündüğün için sağol. Bu arada furkan diye bi arkadaş bana mesaj atmıştı bizim bahçeköyde belki o katılır, göreleli diye geçiyo forumda.

Geri