Scudo Sports

Samsun

Scudo
@İlyas ŞANLI

Samsunlu arkadaşları selamlıyorum kazasız turlar dileklerimle.

• Beğen
Tepkiler: Yasin Kukur
@SELAMİ DABAN

valla abi biz bisiklet sürerken fotoğraf çekmeye zaman bulamıyoruz. molalarda da muhabbet falan olunca fotoğraf çekmek kimsenin aklına gelmiyo. :D :D

@SerkanNamazcı

Teşekkürler kardeşim, allah hiçbirimize kaza bela vermesin. .

arkadaşlar iyi günler bende bisiklete merak sardım atakum ömür evlerinde oturuyorum ismim emrah... nasıl bir bisiklet ve nerden alacağımı bilemiyorum samsunda bisiklet satan mağazalara gidiyorum internet fiyatlarından en az 100 lira daha fazla para istiyorlar... carraro 420 ya da sedona 711 arasında kaldım bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? biran önce almak istiyorum artık araştırmaktan ve bakıp geçmekten bıktım ben artık sürmek istiyorummmm

Samsun'lu bir bisikletçi olupta forumda kendimi tanıtmayan bir ben kadım heralde, bende kendimi tanıtayım kadro tam olsun :)
Adım: Ahmet enes Kasapoglu Yaşım:20 Bisikletim:kron xc 4000
Samsun'un Terme ilçesindenim.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
Değerli arkadaşlar nihayet tekrardan memleketime döndüm ve bu sayede bisikletime kavuştum. Gerçekten çok özlemişim bisikleti. Neyse uzun etmeyeyim.

Sabahları erken saatte hava şartları müsait olduğu sürece orta tempoda Çarşamba-Terme-Çarşamba yapmayı planlamıştım ve üç gündür uyguluyorum. Giderken 30 km/s'in altına inmiyorum dönüşte ise 25 km/s'in altına düşmemek kaydıyla 26-28 arası bi hızla non-stop git gel yapıyorum.

Bisiklet her ne kadar çok zevkli bir spor olsa da ekip halinde bu haz daha yoğun yaşanıyor. Katılmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim.

Tanıdığım arkadaşlar ile ayrıca görüşeceğim ama duyduğuma göre yeni bisiklet severler de varmış Çarşamba'da. Tanışalim, konuşalım ve pedallayalim...

Samsun lu bisikletlilerin sesi çıkmıyor. :( yaz geldi sayılır. nerdesiniz beyleeerr!!!!!!

@zeki günaydın

Buradayız :) sürüyoruz biz valla kış-yaz farketmiyor.ama çıkmayan arkadaşlar çoğunlukta nedense sezonluk bir araç olmaktan öteye gidemiyor bazılarımız için :boese157:

@Nurmuhammet BEYAZAL

Aramıza hoşgeldin, görüşmek üzere ..

Geri