Scudo Sports

Samsun

Yarın sabah 8'de Cumhuriyet Meydanı'ndan çıkılacak ve Bafra-Acısu'ya gideceğiz...
8 kişilk bir ekip olarak,yaklaşık olarak 130 km yol katedilecek...İlgili arkadaşlara duyurulur :)

• Beğen
Tepkiler: S.GUCLU
Scudo
@Muhammet Galata

Yav arkadaş,sen de hiç rahat durmuyorsun ki :D bi hafta jantın yok,bi hafta frenin :D

@Muhammet Galata

Muhammed bisiklet kirala oradan bi tane sizin oraya geldiğimizde bize eşlik edersin işte:D

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
MTB ekşın fulllendi.
Sabah 8 de Engize yolculuk ve vardığımızda kısa bir mola, ordan uzun bir tırmanışa pedallanlandı. Sonra bu kadar mı dedik vurduk inişin gözüne gözüne.Baktık yerimizde duramıyoruz çıktık yola Samsun istikametine doğru. Bir iki arkadaş bugünlük yeterdi,ama ben bisiklete verdiğim aradan ötürü mtb ye resmen açtım ve üç arkadaş vurduk yola istikamet Çarşamba. Gittik, gittik, gittik, çarşambii vardık.Sonra, sonrası yok valla yeter artık gittim eve, her zamanki gibi bisiklet sonrası tatlı bir yorgunluk, 2.80 kanepede. . :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
@S.GUCLU

Samsun'daki yeni bisiklete gönül vermiş arkadaşların buraya kendini tanıtıcı bir kaç cümle yazmasını bekliyorum(z).

• Beğen
Tepkiler: YigitSAYIN
selamlar..fatih ben..eşime ve kendime sahilde binebileceğimiz çok da pahalı olmayan bisiklet almak istiyoruz..nereyi , hangi markayı önerirsiniz..

@bkaan

kuzenimde atakum sahilde eşi ile birlikte binmek için 2 tane bisiklet almıştı. ortadan amörtisörlü hantalmı hantal bişey. sonra çok pişman oldu. sakın ortadaki o ucubeye kanıpta ortadan amörtisörlü bisiklet almayın.

@zeki günaydın

evet bunu başka bir arkadaşımda söyledi..peki nereyi , hangi markayı önerirsiniz..bianchi hakkında ne düşünüyorsunuz..

@bkaan

çevremde bisiklete yeni başlayan bir çok arkadaşım oldu. hepside" amaan be abii bisiklet değilmi? iki teker işte. pedala basacan gidecek." diye düşünüp ucuz ve düşük kompenentli bisikletlerden aldılar. şimdi bir çoğu bisiklete binmek istemiyor. nedenmi; çünkü aktarıcıdan sürekli ses geliyor, vitesler geçmiyor, selesi tahta gibi, daha ilk binmede tamire zor yetiştirdim gibi şikayetler oluyor. ve bisikletten insanı soğutuyor. o sebeptendirki eğer bu işten biraz keyif almak istersen modeli yüksek tutmak gerekiyor.

bianchının çıkardığı güzel bisikletler var.
samsun sahilde bineceğine göre cıty bıke işini görür. nero bu işi için uygundur bence.

@zeki günaydın

ilgin için teşekkürler..evet ben de 2 bisiklette 1000 tl sınırı koymuştum kendime :)
nero 824 tl diyor sitesinde, daha ucuza alabilir miyim ? yoksa fiyat hep aynı mıdır? eşime de aynısından mı alayım? farklı bir model tavsiyen olur mu?

not: 50 mesajım olmadığı için özel mesajınızı cevaplayamadım ..(nasıl bir kuralsa artık)
kusura bakmayın :)

@bkaan

o halde bianchının esprıt modeline bakabilirsin. şehir bisikletidir ama biraz ağırıdr. sedona ve carrarolarada bak.

@zeki günaydın

esprit yaşlı işi yaw..sele falan..o kadar çökmedik henüz :) şaka bi yana amma zor işmiş bisiklet seçimi..hafta sonu bisikletçileri gezme kararı aldım..özelden yazdığın mesaj için teşekkürler..buralardan bakayım bir sorun olursa direk götürür , yaptırırım.. :) son olarak şu değer ölçüleri yeterli midir :

- arka amortisör olmayacak
-hidrolik disk fren ya da en kötü v fren olacak
-bianchi de carraro da sedona da işimi görür..

@bkaan

aynen öyle. ha bide boy ölçüsü önemli şöyleki;
senin boyun kadro ölçüsü
155 - 165 - 14 - 15 "
165 - 170 15 - 16 "
170 - 175 16 - 17 "
175 - 180 17 - 18 "
180 - 185 18 - 19 "
185 - 190 19 - 21 "

olmalı hemşerim :)

@zeki günaydın

abi kardeşini rahatsız etmeyeyim.. teşekkürler..senin bu verilerini not aldım..bisikletçileri sıkıştırır güzel bir pazarlıkla da işi bitiririm.. umarım :)

yardımların için tekrar teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
13 yaşındayım 7ye gidiyorum çiftlikde oturuyorum ve bisikletle gezmeyi en çok sevdiğim yerdir çiftlik yarışlara bayılır bmx downhill mtb hastasıyım ömür abi beni tanıyor inş giant yada whistle dizicem...

@Uğurcan UĞUR

Baksanıza bir giant daha geliyor. yusuf kadrosunu benzinle yakmazsa iyidir. :D :D

• Beğen
Tepkiler: ugurcan ugur
Geri