Scudo Sports

Samsun

Scudo
samsun ekibi uzun süredir etkinlik yapmıyordu. biz daha önce samsuna geldik fakat bir türlü kısmet olmadı sizlerle tanışmak ümid ediyorum bir gün beraber pedallamayı şimdiden iyi bayramlar iyi turlar giresundan sevgiler samsuna ve bütün TÜRKİYE ye iyi forumlar

Bu sabahı çekilmez kılan, bu sabahın pazartesi olmasından ziyade, pırıl pırıl pırıldayan güneşti efendim.
Israrcı çalar saatime boyun eğip gözlerimi araladığımda perdeden süzülen o aydınlığın güneş olmasına ihtimal veremedim önce. Acele adımlarla balkon kapısına yöneldim ve her bir adımda gözlerimi kısmak zorunda kaldım o parlak ışık karşısında. Balkon kapısını araladığımda yüzüme vuran sabah tazeliğinden çok güneşin ışığıydı. "Ahh!" dedim, bir kez daha yapmıştı yapacağını güneş, bütün yaz yaptığı gibi..
Perşembe ara ara bulutların arasına gizlenirken, ne de şakacı olduğunu düşünmüştüm. Cuma günü ise çılgınlar gibi bir yağmur boşanınca gökten, işte dedim, gitti yine..O an yaşadığım kayıp duygusunu kelimelerle tarif etmekte zorlanıyorum.
8-5 mesaimin son bir saati karanlıkta geçiyorken, her cuma, cumartesi ve pazar güneşin birazcık olsa kendini göstereceğini, hiç değilse öyle çılgınca yağmayacağını hayal eder dururum-hayal ediyorum, evet.Gerçekleştiğinde de hayal gibi oluyor :)
Demem o ki bisiklet sever Karadenizliler,
Güneşin her cuma kaybolup, her pazartesi hiçbir şey olmamış gibi sırıtması bana çok dokunuyor, hüzünleniyor, üzülüyorum..
Bunu da en iyi siz anlarsınız diye düşündüm ve paylaşmak istedim.
Sağlıcakla kalın efendim.
İyi seyirler

Dikkat etmişimdir koca yaz pazartesi cuma hava gayet iyi cumaresi pazar hiç birşey olmasa rüzgarlı oluyor.Yani sizin oralara özgü birşey değil genel olarak böyle

• Beğen
Tepkiler: İdris Şanlı
"Pazartesiyi mesaiden çıkartmışlar,
pazartesi gününe ait tüm semptomlar salı günü görülmeye başlamış" :) derler. :)

• Beğen
braavoo enescim bu iltifatların için teşekkür ediyorum dediğim gibi yağmur deriden içeri girmez ama bu aralar uzak kaldık bisikletten en kısa zamanda bineceğim soğuk yağmur farketmez:D

• Beğen
Geçen kış yaklaşık 1,5 ay bisiklete binemememin tüm sebebi bu yukarıda yazılanlardır işte.Ne sinir günlerdi,hey allahım..

• Beğen
Murat bunların yenilerini yayınlayalım artık. Biz binmeye devam ediyoruz. senide aramızda görnek istiyoruz. Sen olmayınca kimse fotoğraf çekmiyor.

selami öyle kolaymı kenanda bilir bizim hangi şartlarda bu sporu yaptığımızı 15 16 kğ belkıde daha bisikletlerle o dar yollarda azmı cabaladık okadarda kolay değil bizimle uğraşmak yınede eskı günleri arıyo insan

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Samsunlu bisiklet sever arkadaşlar bayramda faaliyettemiyiz?

samsun grubu ne zaman patlama yapar bilmiyorum ama bayramda suscağını zannetmiyorum

zaten kulağıma gelenler var. Ama net bişy diyen yok!

Geri