Selamlar,
Ne yazıkki üst grup modelleri bir kaç büyük şehir dışında direk bir bisikletcide görebilmeniz zor bir ihtimal. (İmkansız değil) Genelde üst grup pahallı modelleri spariş üzerine geliyor. Bu da biraz arz-talep ve bisikletcinin bütçesiyle alakalı bir durum. Bu yüzden gelişen teknoloji ve olanaklarla genelde üst grup bisikletler ya da malzemeler daha çok spariş usülü geliyor. Bunund a tek kötü yanı bisikleti canlı canlı görüp inceleyememeniz oluyor. Zaten bu da benim hala en çok çektiğim sıkıntıların başında geliyor. İyi ki internetvar Ancak daha önceden aradığınız modeli bir şekilde temin etmiş olan başka arkadaşların bisikletlerine binip fikir edinebilirsiniz.Ya da çok küçük bir ihtimal mağazada görebilirsiniz.
Merhaba Serhat,
Samsun'da bildiğim kadarıyla Salcano 2009 alan ve satacak olan yok...Hemen hemen tüm bisikletçileri tanıyorum ne var ne yok biliyorum...Bir bayi alacaktı ama Salcano ile adette anlaşamadığını ve bu nedenle isteyen olursa siparişle tek tek getireceğini, bu yılda önceki yıllardaki gibi mağazasında Bianchi ağırlıklı satış yapacağını söyledi.
Bugün Samsun'un Baruthane mevkiğine çıktık,kısa ama manzarası muhteşem bir yolculuktu.
Gezi şehir içinden asfalt çıkışla başladı ve patika inişle devam etti,sözü fazla uzatmıyorum,katılan herkeze teşekkürler...
İşte resimler...
buna yorum yapmak biraz zor,ben 2005 ten beri bu işin içindeyim 6 yarışa katıldım,yarışa giderken kaskı,formayı vs,hatta bisikletimin bağzı parçalarını bile arkadaşlardan amanet alıp gidiyordum..Burdaki arkadaşların çoğunun durumu aynı hiçbirzaman bisikletlerine dört dörtlük ( kask,eldiven,forma gibi ) binemiyorlar,ben de dahil.
Uyarınız için teşekkürler için teşekkürler..