Scudo Sports

Samsun

Aslında bayide incelerim diye sormuştum, bisikleti yaza doğru alıcağım (mayıs-haziran)

Eğer ozamannda getirtebilirseniz size haber veririm.

İyi günler

Scudo
Selamlar,
Ne yazıkki üst grup modelleri bir kaç büyük şehir dışında direk bir bisikletcide görebilmeniz zor bir ihtimal. (İmkansız değil) Genelde üst grup pahallı modelleri spariş üzerine geliyor. Bu da biraz arz-talep ve bisikletcinin bütçesiyle alakalı bir durum. Bu yüzden gelişen teknoloji ve olanaklarla genelde üst grup bisikletler ya da malzemeler daha çok spariş usülü geliyor. Bunund a tek kötü yanı bisikleti canlı canlı görüp inceleyememeniz oluyor. Zaten bu da benim hala en çok çektiğim sıkıntıların başında geliyor. İyi ki internetvar :) Ancak daha önceden aradığınız modeli bir şekilde temin etmiş olan başka arkadaşların bisikletlerine binip fikir edinebilirsiniz.Ya da çok küçük bir ihtimal mağazada görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: erkan yurttas
@Serhatb55

Merhaba Serhat,
Samsun'da bildiğim kadarıyla Salcano 2009 alan ve satacak olan yok...Hemen hemen tüm bisikletçileri tanıyorum ne var ne yok biliyorum...Bir bayi alacaktı ama Salcano ile adette anlaşamadığını ve bu nedenle isteyen olursa siparişle tek tek getireceğini, bu yılda önceki yıllardaki gibi mağazasında Bianchi ağırlıklı satış yapacağını söyledi.

• Beğen
Tepkiler: erkan yurttas
pazar saat 8:00 da cumhuriyet meydanında buluşalım biraz lastik yakalım.
teşekkürler.(arkadaşlar klavyede c tuşu yok ondan ç ile yazdım)

@samsunlu_kral

c tuşu varmış işte :D "cumhuriyet" "c tuşu yok" :D :D

Anlaşılan internet alıcam yada birine getirteceğim...

Bu arada resimden çokmu küçük görünüyorum 16 yaşındayım ama :S

Salcano ürünleri için samsun da bisiklet satıcılarının keyfini beklemek yerine şuralardan güvenle satın alabilirsiniz.

1.Erdoğanlar bisiklet/Ankara
2.Yeşil Bisiklet/İstanbul
3.(link)

Nisan ayı sonlarına doğru ise Samsunda bütün seçkin markaların satılacağı yeni ve dev bir mağaza + servis bisikletseverlerin hizmetinde olacak.

ben hakan.bence salcano felan dusunme.coskun abının bıke cok guzel .ben toplamadan once satmıyordu.o zamn satsaydı alırdım. bence satılıkken kacırma derım serhat

@Murat Reispeki sayın reis bu MAğazanın nerde açılacacğını öğrenebilirmiyim çünkü benim de şiddetle altus aynakola ihtiyacım var

sabah 7 de yola çıkıyoruz samsunlu bisiklet severler yada binenler yolda görüşürüz gelen olursa samsuna birlikte döneriz teşekkürler

Mağaza 1 ay içinde ya cumhuriyet meydanı veyahut atakum civarında açılacak.şu an yer etüdü yapmaktayız...

• Beğen
Tepkiler: Serhatb55
@monstermania

:( buna yorum yapmak biraz zor,ben 2005 ten beri bu işin içindeyim 6 yarışa katıldım,yarışa giderken kaskı,formayı vs,hatta bisikletimin bağzı parçalarını bile arkadaşlardan amanet alıp gidiyordum..Burdaki arkadaşların çoğunun durumu aynı hiçbirzaman bisikletlerine dört dörtlük ( kask,eldiven,forma gibi ) binemiyorlar,ben de dahil.
Uyarınız için teşekkürler için teşekkürler..

Geri