ayaklarınız dert görmesin, bugün aranızda olamadım ama Samsun Halkını bisiklet sporuna kazandırma faaliyeti sayılabilecek bir girişimim oldu. (Eşimle tur attık cok ! keyifliydi) Haftaya buluşalııııımmmmmmm haftayaaaaaaaa
Bir Pazar günü bu kadar gülcemi tahmin bile edemezdim...Gülmekten bazı yerleri cıkamaz oldum Reis'in espirileri grubun motivasyonunu hep üst seviyede tuttu... Teşekkürler Reis... Gelemeyen arkadaslarında canı sağolsun....
vay vay vay demek biz yokken siz tepelere çıktınız hee öle olsun bakalım bidahaki sefere sizi ole bir tepeye götürcem ki inşallah bir aksilik çıkmassa tabi,tabi birde çoğunluk kabul ederse,doğaya,yeşile,köpeklere doyacaksınız Yine bizim köyde biryerlerde
Bu arda gezinizde güzelmi olmuş ne biraz ,Ömürle biz gelemedik malum bağ bahçe
Bende gelemedim bu güzel etkinliğe malum Sağlık problemlerim bu aralar yakamı bırakmıyor ...
Kendimi toparladığım gibi tekrar aranızdayım...
Bu gezide çok güzel olmuş...4 kişilik Dev Kadronun Ayaklarına sağlık
Samsun bisiklet olarak en büyük derdimiz kask.En kısa zamanda toplu bir kask alımı yapıcaz.Dolayısıyla uygun da alma şansımız olacak.İlginize teşekkürler.
pazar gununku tura gelemedıgım ıcın cok uzuldum.Bu pazar gelıyorum yol dayanmayacak bıze . . . Bu gezıyı duzenleyen Murat Reisede Teşşekkür ederim. . . :d
1- gece deli taylar gibi guruptan koptum iyi mi oldu hayır hızla geçtiğim atakum sahilin çukurcukları yüzünden şu an koltuğa bile oturmakta güçlük çekiyorum
2- Üstelik guruptan tek başıma kaçışımda kasksızdım ve üzerimde sürüşe uygun kıyafetler mevcut değildi...
3- Meydanda hareket öncesi oturup tur faaliyeti üzerine ekibimle görüş alışverişi yapmak yerine o gece tura katılmayacak olduğunu sonradan gördüğüm arkadaşlarla bisikletin arkasının nasıl kaldırılabileceğini denedim.
Disiplinden uzak davranışlarım için arkadaşlarımdan özür diliyorum.
abi ne kadar özlemişim oraları ya.
keşke ben de orda olsaydım ama nasip değilmiş biz de emre ibrahim ve ben idris olarak çıktık yola bir oraya bir oraya gezip durduk .
paylaşım için teşekkürler murat abi
Orada olamasam da kalbim sizlerleydi.Bundan emin olun kendinize iyi bakın