Scudo Sports

Samsun

Scudo
Bir Pazar günü bu kadar gülcemi tahmin bile edemezdim...Gülmekten bazı yerleri cıkamaz oldum :) Reis'in espirileri grubun motivasyonunu hep üst seviyede tuttu... Teşekkürler Reis... Gelemeyen arkadaslarında canı sağolsun....

vay vay vay demek biz yokken siz tepelere çıktınız hee :) öle olsun bakalım bidahaki sefere sizi ole bir tepeye götürcem ki inşallah bir aksilik çıkmassa tabi,tabi birde çoğunluk kabul ederse,doğaya,yeşile,köpeklere doyacaksınız :D Yine bizim köyde biryerlerde :D

Bu arda gezinizde güzelmi olmuş ne biraz :(,Ömürle biz gelemedik malum bağ bahçe :)

samsun bölgemizde oldukça büyük bir hareketlenme gözükmekte ve sizler bu güzel aktivitelerin önderliğini yapmaktasınız.

tüm organizasyonlarınızın günden güne artarak her daim güzel ve keyifli geçmesini temenni ederim.

fotoğraflardaki kararlılığa baktıkça azcık daha zorlasaydınız herhalde soluğu istanbul'da alırdınız ;)

Bende gelemedim bu güzel etkinliğe malum Sağlık problemlerim bu aralar yakamı bırakmıyor:mad: ...
Kendimi toparladığım gibi tekrar aranızdayım...
Bu gezide çok güzel olmuş...4 kişilik Dev Kadronun Ayaklarına sağlık ;) :)

ah samsun ömrümü yentin ah il jandarma ahh

çok güzel resimler arkadaşlar

bu arada reis kasklar nerede??

@halil atalay

Samsun bisiklet olarak en büyük derdimiz kask.En kısa zamanda toplu bir kask alımı yapıcaz.Dolayısıyla uygun da alma şansımız olacak.İlginize teşekkürler.

Murat abi yüksek yerlerde kaldırma öyle bisikleti rüzgar fırtına uçar gider.. :)

Şaka bir yana güzel bir gezi olmuş ayaklarınıza sağlık

• Beğen
Tepkiler: Coşkun Keskiner
pazar gununku tura gelemedıgım ıcın cok uzuldum.Bu pazar gelıyorum yol dayanmayacak bıze . . . Bu gezıyı duzenleyen Murat Reisede Teşşekkür ederim. . . :d

Ayhan arka göbek mandalını benim dükkanda unutmuşsun.Bir ara uğrayıp alırsan sevinirim.

1- gece deli taylar gibi guruptan koptum iyi mi oldu hayır hızla geçtiğim atakum sahilin çukurcukları yüzünden şu an koltuğa bile oturmakta güçlük çekiyorum :)
2- Üstelik guruptan tek başıma kaçışımda kasksızdım ve üzerimde sürüşe uygun kıyafetler mevcut değildi...
3- Meydanda hareket öncesi oturup tur faaliyeti üzerine ekibimle görüş alışverişi yapmak yerine o gece tura katılmayacak olduğunu sonradan gördüğüm arkadaşlarla bisikletin arkasının nasıl kaldırılabileceğini denedim.
Disiplinden uzak davranışlarım için arkadaşlarımdan özür diliyorum.

abi ne kadar özlemişim oraları ya.
keşke ben de orda olsaydım ama nasip değilmiş biz de emre ibrahim ve ben idris olarak çıktık yola bir oraya bir oraya gezip durduk .
paylaşım için teşekkürler murat abi
Orada olamasam da kalbim sizlerleydi.Bundan emin olun kendinize iyi bakın

Geri