Scudo Sports

Samsun

Scudo
Merhaba Samsun'lu arkadaşlar.
Buradan Duyurmakta fayda görüyorum.
Bu hafta sonu, 4 Ocak Pazar Günü saat 12:00'de ,Engin arkadaşımızın işyerinde bir toplantı gerçekleştirilecek.

Gündem ;
1-)Samsun'da bisikletli bir yaşamı özendirmek için daha fazla neler yapabiliriz.
2-)Bisiklet organizasyonlarımızın sayısını arttırtmak ve daha iyi organize olabilmek için neler yapmalıyız.
3-)Katılımcıların ekleyecekleri diğer madde veya maddeler ile gündem oluşturulacaktır.

Davetimiz Samsun'daki Tüm Bisikletlilere Açıktır.
.
.
.

Merhaba Samsun'daki Tüm Pedal Sever Arkadaşlarım.

Bugün, ilkini gerçekleştirmiş olduğumuz toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum ...

Bugün, herhangi bir sebeple aramızda olmayan arkadaşlarımızın çokluğu nedeniyle yanılmıyorsam bisiklet sever bir araya gelebildik:cool: .

Önceden belirlemiş olduğumuz gündem maddeleri içerisinde katılımcıların tamamına söz hakkı verildi ve toplantı bitiminde bir kaç fotoğraf çekildi.:)

Arkadaşlarımın bu konu başlığı altında en kısa zamanda fotoğrafları paylaşacağını umuyorum.

Umut ediyorum bir sonraki toplantımızda daha fazla arkadaşımızı aramızda göreceğiz...

Bir sonraki toplantımızı yine buradan duyuracağım arkadaşlar.
Şimdilik Hoşçakalın.
.
.
.

@recep_kayhan

Aramıza hoşgeldin Recep...

Murat abi ve bugün resimlerimizi çeken diğer forum üyesi arkadaşlarım, Resimler nerede, görmek için sabırsızlanıyorum, ekleyin artık içlerinden bir kaç tanesini...;)

• Beğen
Tepkiler: tugche
@Nevzat K.

Forumdaki üyeliğini kullanamıyordu ve yeni bir kullanıcı adı ile yeniden üye olmasını rica ettim ona, oda beni kırmadı ve yeniden üye oldu...O yüzden yeniden hoş gelmiş oldu;)

Merhaba Samsun'lu Bisiklet Severler.

2.Toplantımızın Haberini Vermekten Mutluluk Duyuyorum;)

Bu hafta sonu, 11 Ocak Pazar Günü saat 12:00'de,
Yerini Önümüzdeki Günlerde Buradan Bildireceğim Toplantımız Gerçekleştirilecektir.

Davetimiz Samsun'daki Tüm Bisikletlilere Açıktır.

Geri