Scudo Sports

Samsun

Scudo
meraba ben samsundan rıza 16 yaşındayım bir bianchi spin almayı hedefledim tavsiyelerinizi beklerim

herkese iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: recep_kayhan
Merhaba Rıza...Foruma Hoşgeldin:)
Nerede oturuyorsun, biraz bahseder misin kendinden?
Daha yakından tanıştığımızda ve ne tür biniş tarzı vs. için bir bisiklet istediğine göre sana Bisiklet seçiminde yardımcı oluruz...
Aklına takılan herhangi bir soru olursa veya herhangi bir durumda bana özel mesaj veya Msn den ulaşabilirsin.
Görüşmek üzere.

bayi olmaması kötü ama her türlü parca temin edilir ben ve arkadaslarım yardımcı oluruz deore-LX-XT-XTR-SRAM farketmez ;D

ben samsunda yeni otogar mevkilerinde oyuruyorum benkolaykullanışlı heryerde kullan abileceğim bir bisiklet almayı ve çok foksiyonlu olmasını istiyorum başka bir isteğim yok ah şu bisikleti bir alsam diyip duruyorum ben bisiklete bindiğimde kendimi kaybediyorum ve ban asorun nçıkarmasın başka bir arzum yok aklıma takılan bisikleti mart ayında yaza doğrumu alsam diyorum

@meçhul

Kolay kullanışlı diye bir şey söz konusu değil.
En azından bu fiyattan ve özellikle Bianchi markasından beklentin yüksek olmamalı.
Çok fonksiyonlu... yazarak ne ifade etmek istediğini anlayamadım?
Bianchi'yi de sanırım Samsun'da göremediğin diğer bisiklet markalarından habersiz ve göze hitap eden estetik bisikletler yapmasından beğenmiş olduğunu düşünüyorum...
Bianchi'nin her zamanki silahı, estetik bisiklet üreterek biliçli bisiklet tutkunlarına değil daha düşük gelir düzeyindeki insanlarımıza bisiklet satmayı hedeflemekte ve bunu da başarmaktadır.
Benim tercihim ise kesinlikle Bianchi dışındaki markalardan bütçeme uygun olan bir modeli seçmek olurdu''Bisiklete bindiğimde kendimi kaybediyorum'' ifadesinden sonra
kullandığın bisiklet hangi marka ve modeldi diye sormadan edemeyeceğim çünkü sorun çıkarmasın başka bir bir arzum yok diye devam etmişsin.
Şimdiye kadar kullandığın bisiklette ne gibi bir arıza olduğunu,Boyunu,kilonu vs. yazarsan yardımcı olabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: tugche
@meçhul

Terazi üzerinde çekilmiş bir ağırlık fotoğrafı eklemek isterdim ama Bianchi için tabiki bu oldukça zor...
Spin modeli ile aynı kadroya sahip bir bisiklette Whistle markası ile 2008 yılında farklı bir model isim ile satıldı...Hatırladığım kadarıyla 14,5 kg civarındaydı.
Spin'in fiyatı 900 lira civarında diye biliyorum ve bence bu kadar para verilecek bir bisiklet değil.

• Beğen
Tepkiler: tugche
bende burdayım arkadaşlar çoktandır giremiyodum foruma...
burası bizim sanal toplantı bölgemiz olsun :)

aslında selim abi bianchi de iyi bir marka örneğin şu kadro http://img390.imageshack.us/img390/2830/1318h7oo3.jpg
hayallerimmin kadrosuuuu:D

Merhaba bende Samsun/süerden Sedona kllanyrum. . . Adım Yiğit herkese selam. . .

Geri