Scudo Sports

Samsun

Scudo
valla ayın 20si gecesi geliyorum ayın 21 inde bafraya geçeceğim gene atakentte sapağın ordaki ışıklardan bineceğim yunus sana ulaşmaya çalışırım ...

merhabalar ve Samsunl'u bisiklet severlere selamlar,
Samsunda sedona'sı olan varmı ben 2008 751 modelini düşünüyorum nasıl bilirsiniz. dolar çıkşa başladı eğer çok yükselmezse yaza kadar almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Aydın
oo bizde sedonadan bol ne var sd 761 var iki tane bi tane 741 var carbon var

daha sayamadıgım bır suru kadro var sen yenımısın

biz pek yeni sayılmayız genç arkadaşım. 4 aydır forumu fırsat buldukça takip ediyorum. bizim gençliğimizde cep telefonu yoktu bırak interneti bu forum gerçekten büyük nimet eskiden bisikletimi hep kendim tamir ederdim vitesli bisiklet bilmezdik. şimdi bayağı almış başını gitmiş bizde aradaki açığı bu forumla kapatıyoruz.

sedona almayada buradan karar verdim sedonası olanlar memnun mu

mrb abi tanışmak isteriz sizinle ben yunus 17 yaşındayım.memnun oldum.

bende memnun oldum gençler. bu aralar eşimin yarış bisikletini elden geçiriyorum toparladığım zaman yollara çıkmayı düşünüyorum aşağıda linki verdim. bisikleti boyattım aynakol ve birkaç parçaya nikelaj attıracaktım olmadı yakın zaman onları da eski haliyle yerlerine takıp bisiklete bineceğim inşallah. o zaman görüşürüz ben atakumdayım opet civarı

bunlar ne zaman geldı yauu anlaşılan samsunda ben yokken baya kullanıcı sayısı artmış :)

vayyy vayyyy demek samsundan ayrılınca bizim junior coskun abııı oldu peki bende simplonumu sırtıma alır giderim bu diyarlardannnnn

@ncok

atakent mi aman allahım bir iki gün ara veriyorum foruma bakmayı ortada ne yazılar yazıyor gencler siz bazı bisikletlerin bazı parcaların hayalini kurarken parcaları alıp nasıl hakkını veririz diye aramızda tartısma yapıyorduk unutmayınkı biz bölge ayırmak yerine bölgeleri birleştirerek bir gurup kurmaya calısıyoruz tabııı yıl 1996 da ilk grup kurulmustu tabı ozaman sadece 4 kişiydik ve su an sayısı baya artmıs anlasılan bu yuzden tartısma yerine toplanmayı deneyın şunun şurasında 96 gün sonra samsundayım :)

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
ewet arkadaşlar samsunlu tüm bisikletçilerin dikkatine arkadaşlar hazır 15 tatilide girmişket buluşma yapmayı düşünen ve herkezin musait oldugu bi gün bülüşalımmı ( ama öle iyi olur yazıp bırakmak yok) herkes musait oldugu bi pazar gününü yassın coğunlugun musaait oldugu bi gün bulusalım

ben hergün mu saitim

• Beğen
Tepkiler: Sedat Dinçer
tmm ben hergün müsaitim buluşup pisssiklet sürelim yoldan çıkalım

evet bir gün coşalım ne demek.bi gün olsun hava güsel olsun:D

walla sedat ben benimde hergünüm bos bişe yapalım bu pazar her kes meydana gelsin bende arkadasları cağırırım harbi bole sehir turu yapalım biz en az 5 bisiklet yapıoz her pazar ama 17 yi de bulduk o kadar iyi değil bisikletler ama iyi leride war içinde beni tanıyan tanıo samsunda ok görüşelim

ncok hiç yabancı gelmiyon bana ya

@garfield6155

tabi yha omurle seni aksam meydanda görmüştüm seni yanlıs hatırlamıyosam sende kron war dimi

Geri